Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja znam da ovde u bg rade samo u narodnoj banci, ostali neceDa li znate gde mogu da zamenim oštećenu novčanicu?
Muž jutros bio u banci, jer je logično da to može tamo. Lik na blagajni mu rekao da oni to ne rade, i da je proturi negde.
Svesno da uvali nekom novčanicu kojoj fali ćošak. Bogo blagi...

i kazes od skoro?ali psihicki jesam, od svega, vec je pocelo sve da mi smeta, da mi ide na nerve

Došlo je vrijeme da mijenjaš nešto.Mene bas mrzi da radim
Inace sam ovaj period upala u mod da me mrzi bas sve
Moracu na odmor uskoro, nisam umorna fizicki, ali psihicki jesam, od svega, vec je pocelo sve da mi smeta, da mi ide na nerve i guzva i kolege i klijenti i sve.... bzv sam sva...![]()
To je sad sve OTP banka.e nasao sam, i ovo
Sosiete Ženeral banka je jedan od retkih koja ne naplaćuje proviziju za zamenu oštećenih dinara.
posaoDošlo je vrijeme da mijenjaš nešto.
vala i neka..nisam umeo ni da izgovrim njihov nazivДа, нема више Сосијетеа.

Nismo iz te priče da je uvalimo, kada znamo da je oštećenja.Пробала бих да увалим некоме. Лакше фирма замени него појединац.
Nismo iz te priče da je uvalimo, kada znamo da je oštećenja.
Videli smo da je oštećena kada smo je dobili, ali nismo bili sigurni da taj koji nam je dao ima drugu ispravnu. Pa da ne bi doživeli transfer blama, prećutali smo.
Ovi u banci nisu normalni, tu niko ništa ne zna.
Hvala @Tonci Provala na onom linku, ipak će prvo banka dobiti mejl.
Nisam ni rekla da je neko drugi kriv što sam došla u posed oštećene novčanice.Није требало да је примиш онда. Сама си крива. 'Нисте из те приче да је увалите' али та особа очигледно јесте.
nisi rekla koje je ostrecenje u pitanjuNismo iz te priče da je uvalimo, kada znamo da je oštećenja.
Videli smo da je oštećena kada smo je dobili, ali nismo bili sigurni da taj koji nam je dao ima drugu ispravnu. Pa da ne bi doživeli transfer blama, prećutali smo.
Ovi u banci nisu normalni, tu niko ništa ne zna.
Hvala @Tonci Provala na onom linku, ipak će prvo banka dobiti mejl.
Treba svoj mozak sa promenim....al ne mozeDošlo je vrijeme da mijenjaš nešto.

Zasto bih pobogu menjala posao koji obozavam

Treba da otputuješ negdje malo, makar do N. Sada. Svaka promjena osvježi čovjeka.Treba svoj mozak sa promenim....al ne moze![]()
To da.... treba mi da se maknem iz bgaTreba da otputuješ negdje malo, makar do N. Sada. Svaka promjena osvježi čovjeka.
Čuli smo i prvi put.To da.... treba mi da se maknem iz bga

Počistila svekrva za tobomSta me hebe ovo salje duplo

Meni su odbili u intesi da prihvate zacijepljenu novcanicu. Bila je zalijepljena, ali ne da je prekinuta, nego samo zacijepljena. Da je domaca, zamijenili bi ali evre ne mijenjaju. Isto tako, pokusajte negdje da je utopite.Inostrana je novčanica i nije ozbiljnije oštećena. Ne u tolikoj meri da je ne bi primila NBS.
Pre nekoliko godina sam imala sličan problem, samo je bila naša novčanica. Sećam se da su me i tada u banci zezali, ali da su mi do kraja zamenili, bez provizije.