Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li znate gde mogu da zamenim oštećenu novčanicu?
Muž jutros bio u banci, jer je logično da to može tamo. Lik na blagajni mu rekao da oni to ne rade, i da je proturi negde. :zeek:
Svesno da uvali nekom novčanicu kojoj fali ćošak. Bogo blagi...
Ja znam da ovde u bg rade samo u narodnoj banci, ostali nece
Nemam pojma kako je u manjim gradovima
Mozda da zoves narodnu banku da ti kazu za tvoju opstinu gde da ides

Пробала бих да увалим некоме. Лакше фирма замени него појединац.
Nismo iz te priče da je uvalimo, kada znamo da je oštećenja.
Videli smo da je oštećena kada smo je dobili, ali nismo bili sigurni da taj koji nam je dao ima drugu ispravnu. Pa da ne bi doživeli transfer blama, prećutali smo.
Ovi u banci nisu normalni, tu niko ništa ne zna.
Hvala @Tonci Provala na onom linku, ipak će prvo banka dobiti mejl.

Videli smo da je oštećena kada smo je dobili, ali nismo bili sigurni da taj koji nam je dao ima drugu ispravnu. Pa da ne bi doživeli transfer blama, prećutali smo.

Није требало да је примиш онда. Сама си крива. 'Нисте из те приче да је увалите' али та особа очигледно јесте.

Није требало да је примиш онда. Сама си крива. 'Нисте из те приче да је увалите' али та особа очигледно јесте.
Nisam ni rekla da je neko drugi kriv što sam došla u posed oštećene novčanice.
Ali je kriv službenik u banci koji ne zna svoj posao.
Meni je potpuno idiotski postupak da uvalim nekom nešto za šta znam da je neupotrebljivo, u fazonu "nek se ebe kako zna, bole me baš, ja sam se rešila".

nisi rekla koje je ostrecenje u pitanju
i da li je nasa ili inostrana novcanica.

ako je sitnije ostecenje onda je das u prodavnici i ona ce nstaviti da cirkulise... to i nije neko uvaljivanje..

meni deluje da je ova novcanica o kojoj pricas ozbiljnije ostecena.
onda niste trebali da je primite ..

..nije kriv sluzbenik ako je novcanica ozbiljnije ostecena jer je narodna banka nece primiti od banke..
ne znam o kakvom transferu blama pricas.

Inostrana je novčanica i nije ozbiljnije oštećena. Ne u tolikoj meri da je ne bi primila NBS.
Pre nekoliko godina sam imala sličan problem, samo je bila naša novčanica. Sećam se da su me i tada u banci zezali, ali da su mi do kraja zamenili, bez provizije.
Meni su odbili u intesi da prihvate zacijepljenu novcanicu. Bila je zalijepljena, ali ne da je prekinuta, nego samo zacijepljena. Da je domaca, zamijenili bi ali evre ne mijenjaju. Isto tako, pokusajte negdje da je utopite.
Odnijela u mjenjacnicu, zena je zamijenila.

Gotovo za danas sa poslom. Grejem ručak, tek sad ću da ručam. Baš sam se umorila. Imala sam jedan važan sastanak gde sam prezentovala umesto šefa i bilo je ok. Danas uspešan dan na poslu ali sam jako umorna sad. Moji otišli u Ada mol. Ćerka proslavila očišćenu godinu, sad je slobodna do oktobra. Ja ću popodne u kući samo da uživam i slušam muziku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back