Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1630064476346.png

kafenisem :malav:

@dive kako je dzule?
ne znam, nisam pametna
u ponedeljak imamo zakazano rtg snimanje pa cemo videti
piski normlanije, ali je na ipacitinu i azodilu i lasiksu
nocas je spavala, ustajala je samo da napravi krug po sobi da bi se namestila bolje ili legla na drugu stranu
dve posledje noci ne tumara po kuci i mislim da lakse dise jer je lasiks izbacio delom vodu iz pluca
ali je dezorijentisana strasno
i ne mogu da razlikujem da je pogubljena jer joj mozak nije dobijao dovoljno kiseonika punih mesec dana ili je izgubila vid
samo da prezivi, i da joj prorade organi, pa cemo polako sta god da je snaslo

Pogledajte prilog 1000327
Smrzavam se. Gdje ovo može biti normalno za avgust.
mi smo ukljuclli grejanje danas, bas je hladno
pre manje od nedelju dana je radila klima, napolju nije moglo da se dise, a sad je za 30c hladnije
cerka ide u ponedeljak na more na kraci odmor, a ja ne znam da li bih sada ulazila u vodu
vidim da ce i vreme da im bude sareno, sa kisom

mi smo ukljuclli grejanje danas, bas je hladno
pre manje od nedelju dana je radila klima, napolju nije moglo da se dise, a sad je za 30c hladnije
cerka ide u ponedeljak na more na kraci odmor, a ja ne znam da li bih sada ulazila u vodu
vidim da ce i vreme da im bude sareno, sa kisom
I ja sam uključila malo. Jako rano ustajem i zašto da se mrznem. Ovo je za mene novembar.

ne znam, nisam pametna
u ponedeljak imamo zakazano rtg snimanje pa cemo videti
piski normlanije, ali je na ipacitinu i azodilu i lasiksu
nocas je spavala, ustajala je samo da napravi krug po sobi da bi se namestila bolje ili legla na drugu stranu
dve posledje noci ne tumara po kuci i mislim da lakse dise jer je lasiks izbacio delom vodu iz pluca
ali je dezorijentisana strasno
i ne mogu da razlikujem da je pogubljena jer joj mozak nije dobijao dovoljno kiseonika punih mesec dana ili je izgubila vid
samo da prezivi, i da joj prorade organi, pa cemo polako sta god da je snaslo
jadnice malo
bice ona ok, mora :zag:

Одушевљена сам новим хобијем. Сад сам колекционар ретро стакла. Бувљаци, Лимундо, КП, људи не знају шта продају, смешне цене.
Šta si lepo kupila?
Mislim da se tamo može svašta naći samo treba otići mnogo rano. I na Instagramu nude mnogo lep porcelan i staklo za male pare, samo što ja toga imam puno pa samo gledam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back