електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Pogledajte prilog 1000327
Smrzavam se. Gdje ovo može biti normalno za avgust.
Ово је сасвим нормално време за крај августа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1000327
A pa nije izvodljivo u ovom slucajuStomak dobro dodje kod vatanja muža. Iskoristi nadutost![]()

Fotošopiraj!A pa nije izvodljivo u ovom slucaju![]()
Ti da si neka drugarica nosila bi br 40 pa bi mi pozajmila neke cizme kozne do kolena

pa de to ima da se dodje na posao i da se jos i radi umesto da se spava !!!38 bre, ne siri dezinformacije, treba posle neki udvarac da mi posalje pogresan broj cipelaTi da si neka drugarica nosila bi br 40 pa bi mi pozajmila neke cizme kozne do kolena
Ali neee ti si djubre jedno samozivo u 37![]()

ne znam, nisam pametna
mi smo ukljuclli grejanje danas, bas je hladnoPogledajte prilog 1000327
I ja sam uključila malo. Jako rano ustajem i zašto da se mrznem. Ovo je za mene novembar.mi smo ukljuclli grejanje danas, bas je hladno
pre manje od nedelju dana je radila klima, napolju nije moglo da se dise, a sad je za 30c hladnije
cerka ide u ponedeljak na more na kraci odmor, a ja ne znam da li bih sada ulazila u vodu
vidim da ce i vreme da im bude sareno, sa kisom
i moj osmehЈедино је шећер само сладак.

jadnice malone znam, nisam pametna
u ponedeljak imamo zakazano rtg snimanje pa cemo videti
piski normlanije, ali je na ipacitinu i azodilu i lasiksu
nocas je spavala, ustajala je samo da napravi krug po sobi da bi se namestila bolje ili legla na drugu stranu
dve posledje noci ne tumara po kuci i mislim da lakse dise jer je lasiks izbacio delom vodu iz pluca
ali je dezorijentisana strasno
i ne mogu da razlikujem da je pogubljena jer joj mozak nije dobijao dovoljno kiseonika punih mesec dana ili je izgubila vid
samo da prezivi, i da joj prorade organi, pa cemo polako sta god da je snaslo

Аttention whore.i moj osmeh![]()
E zinat38 bre, ne siri dezinformacije, treba posle neki udvarac da mi posalje pogresan broj cipela![]()
kad nemam ja cipele neces ni ti!!!give me moreАttention whore.
necu..cuo sam da je u realu elektrika mala maca..ona se ovde razgoropaditabe dobićeš po pitčci vidim ja
Šta si lepo kupila?Одушевљена сам новим хобијем. Сад сам колекционар ретро стакла. Бувљаци, Лимундо, КП, људи не знају шта продају, смешне цене.
A šta tačno radiš sa tim?Одушевљена сам новим хобијем. Сад сам колекционар ретро стакла. Бувљаци, Лимундо, КП, људи не знају шта продају, смешне цене.