Dobro bar nešto su uradili.Razbucali mi deo zida i sredili
Sad se ceka da se osisi sve pa da dodju da zazidaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro bar nešto su uradili.Razbucali mi deo zida i sredili
Sad se ceka da se osisi sve pa da dodju da zazidaju![]()
Što ne kupiš one što se ušrafe u zid? Ja imam jednu u kupatilu, jednu na terasi, em ne zauzimaju mesto kao te na nogarama što su stalno sred kuće, em se mnogo brže suši veš na njuma.Веш се не суши, ево од јуче стоји. Део сам окачила на вешалице па на кваке од врата. Мораћу да купим ону сушилицу са ногарама.
Имам ону малу радну собу, тамо ће бити.Što ne kupiš one što se ušrafe u zid? Ja imam jednu u kupatilu, jednu na terasi, em ne zauzimaju mesto kao te na nogarama što su stalno sred kuće, em se mnogo brže suši veš na njuma.
Onda je to druga stvar.Имам ону малу радну собу, тамо ће бити.
sad mozes ladno da kaze da te boli lakat.Trenutno odmaram,lupila sam se jako rukom u lakat,,,još mi ruka trni u pm
Znam za samo 2 sorte grozdja, belo i crno. Po onome kako si opisala, u pitanju je crno grozdjeПаузирам. Морам опет на пијацу, заборавила сам да купим грожђе. А неко црно, мени непозната сорта, зрна овална и зашиљена. 200 дин/кило.
Znam za samo 2 sorte grozdja, belo i crno. Po onome kako si opisala, u pitanju je crno grozdje![]()
Jeste neobicnoБлек меџик се зове то што сам узела, питала сам:
![]()
Malo je kiselo slatko, ako je to na koje ja mislim. Meni se svidja. Poseban ukus ima.Изем ти поређење.
Nećeš proći nekažnjeno.Ubila sam sunce i pustila kisu![]()
ma izaslo je vecNećeš proći nekažnjeno.
Od sutra ću da pošaljem sunce...da te sprži![]()
Сво воће је такво. Не знам шта је ту тако јединствено.Malo je kiselo slatko, ako je to na koje ja mislim. Meni se svidja. Poseban ukus ima.
Ovo na koje ja mislim je drugačije. Bijelo je recimo skoro uvijek samo slatko.Сво воће је такво. Не знам шта је ту тако јединствено.
Ovo na koje ja mislim je drugačije. Bijelo je recimo skoro uvijek samo slatko.
UhPogledajte prilog 1000327
Smrzavam se. Gdje ovo može biti normalno za avgust.

Taman da počnem sa grijanjem.Uh
Idealno
Taman da se malo diiiiiše![]()
ajde kako!!!Stomak dobro dodje kod vatanja muža. Iskoristi nadutostI ovde je tako divno oblacno ❤
Dusu dalo da se ostane u krevetu
Htela sam sutra za svaleraciju da se uparadim u 'aljince i stiklice ali avaj sudba kleta je odlucila da dobijem da me sve boli i da sam naduta ko zabetina, stomak mi je tri broja veci
I kako posle covek da bidne seHi navata bogatog muza kad ga sopstveno telo opstruiseajde kako!!!