86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Преслатко је то. Попут Нутеле намазане.plazma kocka..trenutno nesto najbolje sta se moze naci od domaceg keksa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Преслатко је то. Попут Нутеле намазане.plazma kocka..trenutno nesto najbolje sta se moze naci od domaceg keksa
На бутиниnisi rekla gde je fleka locirana![]()
Мени су плазма стикси бољи, мање су слатки, јеси пробао?plazma kocka..trenutno nesto najbolje sta se moze naci od domaceg keksa
zaista me to pitas?Мени су плазма стикси бољи, мање су слатки, јеси пробао?
auuuu, jela kalconu pa curnulo?На бутини![]()
samo je zele zeka ostao kakav je bioА Бонжиту што су упропастили. Недавно, после 100 година узела. Жали Боже, бацила.
Свашта и од менеzaista me to pitas?![]()
Имам другарицу која после сладоледа поједе још две шампите, да се заслади и залије оном вештачком лимунадом из балона.Свашта и од мене![]()
Meni je šampita jedan od dražih kolača,naročito u nekim starim slastičarnama gdje su i dalje otrovno slatke.Имам другарицу која после сладоледа поједе још две шампите, да се заслади и залије оном вештачком лимунадом из балона.
Имам их две! И ја сам њима чудна као и оне мени.
А ја шампиту не бих појела под претњом смрћу.
Па да, укуси су различити.Meni je šampita jedan od dražih kolača,naročito u nekim starim slastičarnama gdje su i dalje otrovno slatke.
... Sa leptir mašnom i sa cvikerima pravi je bombon...samo je zele zeka ostao kakav je bio![]()
Nema vise dobre domace cokolade.И мени је све одвратно постало. Ретко шта још ваља. И мом сину исто. А обоје смо сладокусци. Али не можемо макар шта. И он је у фазону да му се ретко шта више свиђа. Хајде све, али чоколаде упропастише начисто![]()
Ja isto volim slatko,ali ne preslatko.Od tih preslatkih kolaca mogu samo tulumbe.Имам другарицу која после сладоледа поједе још две шампите, да се заслади и залије оном вештачком лимунадом из балона.
Имам их две! И ја сам њима чудна као и оне мени.
А ја шампиту не бих појела под претњом смрћу.
e ova je super .. a jeste necija domacaNema vise dobre domace cokolade.
Ђандуја...simcici su bili sjajni i redovno sam ih uzimao ali ih nema vise.
Meni je Najljepše želje bila duuugo najdraža i jedina koju sam jela. Sad mi je nekako drugačija i ne mogu je jesti.Симка је имала озбиљно добре чоколаде, али зашто бисмо јели домаће кад можемо да се одушевљавамо Лидлом...
jooj da..ona ganduja ili tako nesto..imala je sjajan ukus....Ђандуја...
Не ради више фабрика, породица Томић је закључила да је доста било.
Сад је купио неко и сели је у Шабац...ми смо стока.
Галеб и Жеље, док се није појавила Симка.Meni je Najljepše želje bila duuugo najdraža i jedina koju sam jela. Sad mi je nekako drugačija i ne mogu je jesti.
meni su najlepse zelje imale neki specifican ukus koji bas i nisam voleo..Meni je Najljepše želje bila duuugo najdraža i jedina koju sam jela. Sad mi je nekako drugačija i ne mogu je jesti.
Црна, права чоколада, не шећерне табле којима смо сада задовољни.jooj da..ona ganduja ili tako nesto..imala je sjajan ukus....
steta..