Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuj progon, kao da smo na ivici Kristalne noci..ajde zaebavaju se ljudi malo, tacno se iz postova vidi da 90% nas zabole necenzurisani kuac to sto macka stavlja tudje fotke.
dajte, gledala sam zenu u nekoj emisiji sa cerkom tj neko je drugi gledao, a ja posle pronasla, znaci upis zivi sto se tice odnosa stvarnosti i forumske predstave. niti sporim zanimanje, ni strucnost, ni zvanje, pojma nemam cime se zena zapravo bavi, ali na slikama nije ona i ende.
a ja se beskrajno zabavljam citajuci komentare.
drz se macko :heart:

cuj progon, kao da smo na ivici Kristalne noci..ajde zaebavaju se ljudi malo, tacno se iz postova vidi da 90% nas zabole necenzurisani kuac to sto macka stavlja tudje fotke.
dajte, gledala sam zenu u nekoj emisiji sa cerkom tj neko je drugi gledao, a ja posle pronasla, znaci upis zivi sto se tice odnosa stvarnosti i forumske predstave. niti sporim zanimanje, ni strucnost, ni zvanje, pojma nemam cime se zena zapravo bavi, ali na slikama nije ona i ende.
Daj link :zper:

meni totalno cudno to sa zanimanjem
naime, postoje registri medicinskih profesionalaca cak i kod nas...i mogu se pretrazivati
a bilo je tu i terapija i svasta

Za to forum ne odgovara u šta vi verujete. Skočite u bunar, ako vam neko kaže?
Bzvz je što su se u isto vreme kad je bila hajka i kao, raskrinkavanje, nakon toga povukli svi akteri. A žena kul na forumu. I to je totalno bilo besmisleno. Niti je dirala nekog, vređala, provocirala...suprotno sve.
Al takoeto.... E, ti progoni i hajke takve vrste neće biti dozvoljeni, tako sam razumeo.

Za to forum ne odgovara u šta vi verujete. Skočite u bunar, ako vam neko kaže?
Bzvz je što su se u isto vreme kad je bila hajka i kao, raskrinkavanje, nakon toga povukli svi akteri. A žena kul na forumu. I to je totalno bilo besmisleno. Niti je dirala nekog, vređala, provocirala...suprotno sve.
Al takoeto.... E, ti progoni i hajke takve vrste neće biti dozvoljeni, tako sam razumeo.

zena nonshalantno sere kad se njoj prisere
ko i svi ostali forumashi
nije bas ko crystal iz dinastije
koja, znamo, ne sere uopce i totalno je kul

Poslednja izmena:
Pa jbg ja recept za kolač provjerim prvo. Ko se primi za takak način liječenja i nije za bolje.

ljudi traze savjet za sve i svasta
upoznas keramicara pa pitas koje su plocice najbolje
ali plocice te uglavnom nece ubiti
osim ako na tebe padne paleta plocica ili ako se okliznes...e sad, autentican keramicar ti vjerojatno nece ni savjetovati da stavljas klizave zidne plocice na pod : )))))))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back