mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.070
Mene dete probudilo pre 6h.
Sva sam šlogirana.
Sva sam šlogirana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se dogovorila sama sa sobom u čemu će na izlet![]()
Ja je razumem. Ovog trenutka imam ispeglana dva para pantalona, teksas košulju na duge rukave i jedno 7 do 10 majica i tako nešto na kratke. A umem i da se obučem, našminkam, obujem, pa se s vrata vratim da obučem nešto drugo. Ali to samo kad proradi vaga u meni...Jedva.
Bilo bi tu i više kombinacija ali sam je uslovila da sve odmah složi.
U roku od odmah je našla savršenu kombinaciju.

Ja je razumem. Ovog trenutka imam ispeglana dva para pantalona, teksas košulju na duge rukave i jedno 7 do 10 majica i tako nešto na kratke. A umem i da se obučem, našminkam, obujem, pa se s vrata vratim da obučem nešto drugo. Ali to samo kad proradi vaga u meni...![]()
Pa ja ne znam od čega je meni, samo sam htela da kažem da je razumem.Njoj je ovo zbog uzbuđenja.
Morala je naći savršenu kombinaciju.
IstoToliko je vrućina, da mi se ne izlazi napolje. Za utorak i sredu najavljuju 38°C.Umreću.

Pa ja ne znam od čega je meni, samo sam htela da kažem da je razumem.
Pokusavam da se resetujem i ne ide mi
Pijem kafu, cekam malca, trazim energiju koju inace imam za sve i ne nalazim je i to mi se bas ne svidja, moram da se trgnem
A vi kako te?
I mi idemo u segedin sl nedelje na neke bazeneJa sam super!
Napokon koncert i to dve koreografije ima moja grupa, ja u jednoj glavna zvezda
Sutra mi se smeši izlet u Segedin.
U utorak ne moram da radim ako neću, tek u sredu.
Јао, срце мало...Do horoskopa.
I do želje da se zadivi simpatija.
Ona je lav.
Sve mora biti savršeno.
Osim pisanja, tu vodimo žestoki rat.
Da zaista ružno piše, da kažeš ok, ali nekad toliko zbrza da ni sama ne može da pročita šta je napisano.

Мислим да сада сви ружније пишу. Мање се пише руком.
Bila je neka reportaza, zaustavljali ljude tokom kupovine na pijaci.
Malo ko je znao kako se pisu sva cirilicna slova
Al mozda im je rukopis bolji, to je ipak ono dtaro vrijeme kad se znalo sta je skola![]()

Ja sam citala svoje kontrolne zadatke nastavnicima u skoli
Secam se istorija - nastavnik me izvede da citam sta sam napisala da moze da me oceni![]()
A nisam imala ni tablet ni telefon ni komp![]()