- Poruka
- 63.764
Ја крећемAjmo od 12, nekako mi bedak da krenem u 11:20.
A i uključila sam mašinu, valjda se i to računa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја крећемAjmo od 12, nekako mi bedak da krenem u 11:20.
A i uključila sam mašinu, valjda se i to računa.

a necemoАј се мењамо![]()
ali danas je subotaNe radim ništa. Spremam se da odgledam Sluškinju priču,sve što sam mogla odgodila sam za ponedeljak,jer ko još nedjeljom radi po kući? Mene su baka i mama učile da je to nije dobro i u ovom slučaju ih slušam 100%.

@mina68, jel čuješ ovo, gde si pošla, vidiš da ne valja?Ne radim ništa. Spremam se da odgledam Sluškinju priču,sve što sam mogla odgodila sam za ponedeljak,jer ko još nedjeljom radi po kući? Mene su baka i mama učile da je to nije dobro i u ovom slučaju ih slušam 100%.

Obrisaću ovaj tvoj post.ali danas je subota![]()

represija i cenzuraObrisaću ovaj tvoj post.![]()
Uf, moraću i ovaj.represija i cenzura

Блејим по форуму, уместо да се дохватим крпе и метле...
Forumašica, ofc, @Metla na vestici .Šta je to metla?
kompaktno prevozno sredstvo?Šta je to metla?
A danas sam završila što je moralo. Ustala u pola 6. Nemam Bog zna šta ni da radim(ili ne vidim da imamali danas je subota![]()
)Иде на излет?Bude li još jednom prepakivala ranac ću je stavim u top i lansiram direkt u baru.

Kod nas sad 3 dana ne valja da se radi. Duhovi su. Ja to uvijek poštujem.@mina68, jel čuješ ovo, gde si pošla, vidiš da ne valja?![]()

Иде на излет?
Мој јутрос устао у 5 и нешто. Отишли на Фг.
Јавили којим бусом и на коју страну, ако се изгубе да пошаљемо спасиоце
Тако зезају сваки пут. Понели су и корпу за гљиве. Можда буде ручка.
Духови су од сутра, данас је субота, не збуњујте ме, пустите ме да уживам...у раду...Kod nas sad 3 dana ne valja da se radi. Duhovi su. Ja to uvijek poštujem.
Још једна за друштвоPijem kafu, sedim u brlogu jer mi se ništa ne radi, išla bi negde ali ne znam ni gde...dosadno je.

Не питај ништа, обично завршим до 11, после уживам.Meni se subota računa do podne,što uradim do tad uradila sam. Poslije ne mogu ništa.