gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
idem u krevetО, Боже...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idem u krevetО, Боже...
Ja sutra idem na pole fitness, nagovorila me drugarica da probam. Bice zaminljivo![]()

Ništa ti verujem dok ne postaviš neku fotku kao dokazJa sutra idem na pole fitness, nagovorila me drugarica da probam. Bice zaminljivo![]()

Stavicu ako nije bas puno blamazaNišta ti verujem dok ne postaviš neku fotku kao dokaz![]()

Dobijam šizofrene napade od tvog avatara. Možeš, molim te, da ga promeniš?idem u krevet
vazi.imala si napad?Dobijam šizofrene napade od tvog avatara. Možeš, molim te, da ga promeniš?
Hvala ti. Pa ne, jer nemam šizofreniju.vazi.imala si napad?
Kojih bre 18
Е, па, самоубићу се, мајке ми...Kojih bre 18
Poginucemo koliko je upeklo ovde
Uzasno je
I ja, i ja!Блејим по форуму, уместо да се дохватим крпе и метле...

Видим, видим, само нећу да коментаришемI ja, i ja!![]()

Moja kuća je trenutno kao da je bomba pukla, ali bože moj, i mi Cigani imamo dušu.Видим, видим, само нећу да коментаришем![]()

Моја мајка би рекла брлог...али ја сам и даље овдеMoja kuća je trenutno kao da je bomba pukla, ali bože moj, i mi Cigani imamo dušu.![]()

Ajmo od 12, nekako mi bedak da krenem u 11:20.Моја мајка би рекла брлог...али ја сам и даље овде![]()
Јао, па и моја машина ради...а оклевала сам да је укључим јер неко треба и да рашири тај вешAjmo od 12, nekako mi bedak da krenem u 11:20.
A i uključila sam mašinu, valjda se i to računa.

mislio sam da bolujes od epilepsijeHvala ti. Pa ne, jer nemam šizofreniju.
Eh, i ne samo to, nego mora prvo da skupi suv veš, a nekad i da ga spakuje. Teškoe. :/Јао, па и моја машина ради...а оклевала сам да је укључим јер неко треба и да рашири тај веш![]()
Eh, i ne samo to, nego mora prvo da skupi suv veš, a nekad i da ga spakuje. Teškoe. :/

Pa rekla sam nekad, ne sad. Uostalom, veliko dete će da spakuje peškire, svoje odelo i sitniš. Ostalo može malo da odstoji.

Ај се мењамоajde sta grintate
ja se jos moram spakirat za dva mjeseca radnog ljetovanja pa ne plachem : ))))