- Poruka
- 128
ma koji pecarosi, ona se druzi samo sa imunolozimapazi ako som vec ne sedi na suprotnoj strani stola, dzaba si pecala do sad![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma koji pecarosi, ona se druzi samo sa imunolozimapazi ako som vec ne sedi na suprotnoj strani stola, dzaba si pecala do sad![]()

jel se sibas za bidermajer?Ja se ni za svadbu ne bih utezala ako mi nije prijatno.
Idem da igram i zezam se i bude mi lepo, ne da se takmičim u broju cirkona na haljini i visini štikle.
zar i Zendeli?ma koji pecarosi, ona se druzi samo sa imunolozima![]()

Ja se ni za svadbu ne bih utezala ako mi nije prijatno.
Idem da igram i zezam se i bude mi lepo, ne da se takmičim u broju cirkona na haljini i visini štikle.
jel se sibas za bidermajer?![]()
kao i ostale trenutno prisutne zene na temipa realno shansa da ja natakarim stikle i haljinu s cirkonima je nepostojeca![]()

uzme neke dvanaesticepa realno shansa da ja natakarim stikle i haljinu s cirkonima je nepostojeca![]()

sta znamkao i ostale trenutno prisutne zene na temi![]()

uzme neke dvnaestice![]()
Baš si raspoložen, ali nije smešno. Komotno. Trenerka, patike i vozi.jel i slojevito po nada macura savetu?![]()
imas tipfeler u postuja samo cipele sa cirkonima mogu da nazujem![]()
to se valjda podrazumeva, ne moram da se ponavljamimas tipfeler u postu
animal print se drukcije pishe![]()

tigar sa cirkonima...sunce ti poljubimto se valjda podrazumeva, ne moram da se ponavljam![]()
obuces nesto kao natasa bekvalac za prajdBaš si raspoložen, ali nije smešno. Komotno. Trenerka, patike i vozi.
Za svadbu ko što je Bogi rekla, idealno.
Ne vidim potrebu da budeš šetajuća atrakcija. Valjda ideš negde da se osećaš komotno.
Ja sam štikle izbacila i za kanc.
Jok more.
Ništa od toga.
Može čovek fino da izgleda i bez štikli i uske haljine.
leopardtigar sa cirkonima...sunce tu poljubim![]()

i to ono barbi rozeobuces nesto kao natasa bekvalac za prajd
tebi bi roze bas cool stajalo![]()
a nije puma?leopard![]()
dobro, zebra ondaleopard![]()

nije njoj puma dovoljno uzbudljivaa nije puma?
jaooo nemoj da te pojurim ni brzina pume ti pomoci necea nije puma?

pacov <3cincila?