- Poruka
- 63.764
Не кукај, у Максију је редовна цена само 191 динар, али на акцији буде 160Ako opet potegnete Leku, ode zejtin na 200 dinara.![]()

А није да нисам рекла

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не кукај, у Максију је редовна цена само 191 динар, али на акцији буде 160Ako opet potegnete Leku, ode zejtin na 200 dinara.![]()
Ja svakako moram predsoblje da sredim. Izašao je rasad iz njega, sad generalka. Uvek pred Vrbicu sve sredim, to je prva slava u godini. Pa slavili ili ne, moram.Него...за данас смо планирали да се бацимо на чишћење средњег спрата, иде лепо време, па да средимо свекру...
Али...3 степена, киша, облачно хладно, неће он још горе, а и ми немамо жељу по овом времену.
Остаће за следећу суботу.
Daj link, sliku, nešto, kako tako misliš?Вук Костић прокоментарисао Шерифовићкин пост на Инстаграму, дигла се прашина...
Не сме човек више ни лезбејки рећи да је лезбејка.
Можемо мало о томе
Ето докле смо дошли...
Daj linkВук Костић прокоментарисао Шерифовићкин пост на Инстаграму, дигла се прашина...
Не сме човек више ни лезбејки рећи да је лезбејка.
Можемо мало о томе![]()
Ето докле смо дошли...
Ја ћу овде да средим планирано, али овај део плана отпада.Ja svakako moram predsoblje da sredim. Izašao je rasad iz njega, sad generalka. Uvek pred Vrbicu sve sredim, to je prva slava u godini. Pa slavili ili ne, moram.
Значи, никад трачара од мене, Виктор Савић је, али евоDaj link, sliku, nešto, kako tako misliš?
Koja seljanija, majko moja. Pa zezao se. Užas!Значи, никад трачара од мене, Виктор Савић је, али ево
https://www.kurir.rs/stars/3668171/marija-serifovic-viktor-savic
Ovaj što kažu da se švalerisao sa srbskom maikom?Значи, никад трачара од мене, Виктор Савић је, али ево
https://www.kurir.rs/stars/3668171/marija-serifovic-viktor-savic
То ми је промаклоOvaj što kažu da se švalerisao sa srbskom maikom?
Pa zezao naravno,ali neki ne mogu toliko da dobace da to shvate.Koja seljanija, majko moja. Pa zezao se. Užas!
Не сме ни да се зеза.Koja seljanija, majko moja. Pa zezao se. Užas!
Pa nemoguće! Mislim, stalno si u toku i to sve.То ми је промакло![]()
Mnogo si loša mahalušaТо ми је промакло![]()
А добро памтим и именаPa nemoguće! Mislim, stalno si u toku i to sve.
Epilog: Mina tražila od Žabice da me obriše, kakav je to način.![]()
НикакваMnogo si loša mahaluša![]()
To pogotovo!А добро памтим и имена![]()
Ево нечег лепогDobro jutro
Ja danas imam ženski dan, drugarica i ja idemo na razna ulepšavanja, šoping i druženje![]()
Jeste, jedva čekam da se malo opustim i fizički udaljim od ovih mojih muškaracaЕво нечег лепог![]()
Напунићеш батерије.Jeste, jedva čekam da se malo opustim i fizički udaljim od ovih mojih muškaraca![]()