Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесте полумртво већ неко време.
Мислим да смо исцеђени сви. Уопште.
Па као хихихи, хахаха,... на тренутке а после опет фаца :neutral:
Slažem se. Ja opet ne spavam. Probala sam i da pijem, kao sinoć. Nemam problem da zaspim, ali se budim u pola noći i ne mogu da zaspim ponovo. Sinoć sam legla pre ponoći valjda, u 3 sam se probudila i gledala tv dok nije svanulo. Još malo dremnula i ustala u 7.

Slažem se. Ja opet ne spavam. Probala sam i da pijem, kao sinoć. Nemam problem da zaspim, ali se budim u pola noći i ne mogu da zaspim ponovo. Sinoć sam legla pre ponoći valjda, u 3 sam se probudila i gledala tv dok nije svanulo. Još malo dremnula i ustala u 7.
Другарица већ дуго пије бромазепам (јесам ли добро написала?) мислим, пре спавања баш из тог разлога. Нормално заспи али се ноћу буди ако не попије и ујутру буде самлевена.
Јеси ли се ти мало растеретила оних брига? :zag:

Другарица већ дуго пије бромазепам (јесам ли добро написала?) мислим, пре спавања баш из тог разлога. Нормално заспи али се ноћу буди ако не попије и ујутру буде самлевена.
Јеси ли се ти мало растеретила оних брига? :zag:
Ne bih da pijem ništa, nadam se da je faza i da će proći.

Ne znam, mislim da nisam, mislim da zapravo samo gomilam i izbegavam da mislim, majnunisanjem uokolo. Kao, nije mi ništa i haha, hehe... Kao hiperaktivni klovn, recimo.

Kako si ti? Mama? :heart:
Ја слично као ти, правим се да сам добро.
Осећам се као она кутија која је пуњена све мањим и мањим. Па између сваке две су различита осећања, али када би отворили ону најмању, сузе би из ње ридале до бесвести.
Мама је добро. Враћа се нормалним активностима.

Ја слично као ти, правим се да сам добро.
Осећам се као она кутија која је пуњена све мањим и мањим. Па између сваке две су различита осећања, али када би отворили ону најмању, сузе би из ње ридале до бесвести.
Мама је добро. Враћа се нормалним активностима.
Kako te samo razumem. I žao mi je zbog toga. :zag:
Kaže mi čovek sinoć, kao zeza me što sam pijana, ja reko, težak mi život, zato pijem. On ne zna dal sam ozbiljna, pa kao, bitno je da ne padaš psihički. Ja kroz smeh, to ti je već završeno.... Ali ja se tako šalim, a ne bih zaista da njemu pričam, da ne brine, jer nismo toliko slični da bi razumeo, samo bi brinuo.

Kako te samo razumem. I žao mi je zbog toga. :zag:
Kaže mi čovek sinoć, kao zeza me što sam pijana, ja reko, težak mi život, zato pijem. On ne zna dal sam ozbiljna, pa kao, bitno je da ne padaš psihički. Ja kroz smeh, to ti je već završeno.... Ali ja se tako šalim, a ne bih zaista da njemu pričam, da ne brine, jer nismo toliko slični da bi razumeo, samo bi brinuo.
Teško je sam nositi bilo koji problem. Slomi te to na kraju.

Јутро!
Устала у 9, пијем кафу.
Нема нових тема, све смо већ прежвакали и испљунули.
Лечић је унео мало живости, на кратко, заличило је на некадашњи форум, а онда смо се опет учаурили.
Ја сам целу прошлу годину некако избрисала из меморије, бојим се да ће и са овом бити исто.
Живимо по цигански, за данас, јер већ сутра не знамо шта ће бити.
Без планова...
Бар да је време лепо, али нееее...
@Mali čičak , @smokva , вратите се бар ви :heart:

Јутро!
Устала у 9, пијем кафу.
Нема нових тема, све смо већ прежвакали и испљунули.
Лечић је унео мало живости, на кратко, заличило је на некадашњи форум, а онда смо се опет учаурили.
Ја сам целу прошлу годину некако избрисала из меморије, бојим се да ће и са овом бити исто.
Живимо по цигански, за данас, јер већ сутра не знамо шта ће бити.
Без планова...
Бар да је време лепо, али нееее...
@Mali čičak , @smokva , вратите се бар ви :heart:
Lečić će opet doći na red. Pišu da će da tuži njih dvije za lažne optužbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back