- Poruka
- 131.640
bookmarkDa li postoji mogućnost da, kada na krstu uđem preko mobilnog, odmah dođem do foruma ili mora uvek preko početne strane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bookmarkDa li postoji mogućnost da, kada na krstu uđem preko mobilnog, odmah dođem do foruma ili mora uvek preko početne strane?
Ajd za mene neobaveštenu, uputstvo. Preko aplikacije.bookmark
Gde ovde?kliknes zvezdicu
ili kao je nemas
Пријавити, није требало ни да се јавља, има нека фора са скидањем пара преко телефона, писало се о томе.Zvoni mm telefon malopre i poče lik da priča da je predstavnik ambasade i da mm ima neplaćen dug za porez na milon evra i da će bii uhapšen pri prelasku granice. Ovaj moj ga otrese i prekine vezu jer o takvim poslovima nema reči kod nas, nemamo mi te pare ni takvu imovinu, očigledno da je neka prevara.
Posle vidimo da je broj 436677809987, dakle austrija.
Šta sad, prijaviti policiji ili ima neko neku drugu ideju ?
Znao mu je ime i prezimepredtsavnik cije ambasade? jel mu znao ime i prezime?
ja bih prijavila.
videla sam jutrosУмирем![]()
Svaki broj u Austriji mora biti registrovan na nekoga. Ukoliko prijaviš neće im biti problem da nadju ko je.Zvoni mm telefon malopre i poče lik da priča da je predstavnik ambasade i da mm ima neplaćen dug za porez na milon evra i da će bii uhapšen pri prelasku granice. Ovaj moj ga otrese i prekine vezu jer o takvim poslovima nema reči kod nas, nemamo mi te pare ni takvu imovinu, očigledno da je neka prevara.
Da nećeš i ti na TT?NADA MACURA ŽESTOKO OPLELA PO VRELOJ APOTEKARKI: Potpuno NEUMESNO ispoljava svoje SEKSUALNE atribute dok ljudi UMIRU!
Фајт!![]()
Извините, ја сам полупана данас![]()
Misliš nemaju pri pejd brojeve ?Svaki broj u Austriji mora biti registrovan na nekoga. Ukoliko prijaviš neće im biti problem da nadju ko je.
Toga ovde ima koliko hoces, tih prevara. Meni pre neki dan zvali prevaranti, ja samo blokiram broj.Zvoni mm telefon malopre i poče lik da priča da je predstavnik ambasade i da mm ima neplaćen dug za porez na milon evra i da će bii uhapšen pri prelasku granice. Ovaj moj ga otrese i prekine vezu jer o takvim poslovima nema reči kod nas, nemamo mi te pare ni takvu imovinu, očigledno da je neka prevara.
jesi sigurna da je taj broj, ima 8 brojevaPosle vidimo da je broj 436677809987, dakle austrija.
Imaju,ali od prošle godine su se i oni morali registrovati. Ovo je ako se ne varam broj iz T mobil mreže.Misliš nemaju pri pejd brojeve ?
to su neki prevaranti, ne bi ga zvali iz ambasade, stigla bi vam posta na kucnu adresu da treba bilo sta drzavi da se plati
Чим су чести позиви, откриће се ускоро у чему је фора.Zvao je policiju, kažu, česti su ti pozivi u poslednje vreme, jedino je čudno što je znao ime i prezime i pominjao listu interpola za hapšenje na kojoj je navodno mm.
Ma glupost, reko, sam da javim da se neko ne upeca.