Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace, jutros sam, cim sam ustala, otisla da izvadim krv jer sutra idem kod nutricioniste. dosla, sela na stolicu i podigla oba rukava, uzdahnula i skrenula pogled u stranu. kaze mi tehnicar jeste li se vi to uplasili. kazem nisam ja, ali vi se naoruzajte strpljenjem i vestinom jer ce vam trebati, ja vene skoro da nemam. kaze on, ma ajte molim vas, sad cemo mi to.
ista prostorija, pola sata kasnije- troje tehnicara gleda moje ruke, jedna pita "jel vam dobro, popijte vode". reko meni je dobro, mozda ce vama pomoci casa vode :malav:
epilog- cetiri uboda, jedna puknuta vena i kilometarski red ispred laboratorije i pregrst mrziteljskih pogleda kad sam izlazila :rotf:

inace, jutros sam, cim sam ustala, otisla da izvadim krv jer sutra idem kod nutricioniste. dosla, sela na stolicu i podigla oba rukava, uzdahnula i skrenula pogled u stranu. kaze mi tehnicar jeste li se vi to uplasili. kazem nisam ja, ali vi se naoruzajte strpljenjem i vestinom jer ce vam trebati, ja vene skoro da nemam. kaze on, ma ajte molim vas, sad cemo mi to.
ista prostorija, pola sata kasnije- troje tehnicara gleda moje ruke, jedna pita "jel vam dobro, popijte vode". reko meni je dobro, mozda ce vama pomoci casa vode :malav:
epilog- cetiri uboda, jedna puknuta vena i kilometarski red ispred laboratorije i pregrst mrziteljskih pogleda kad sam izlazila :rotf:
Ja bih ti izvadila iz prve 😅

epilog- cetiri uboda, jedna puknuta vena i kilometarski red ispred laboratorije i pregrst mrzitljskih pogleda kad sam izlazila :rotf:
Јао...и мене питају да ли имам вене.
Плус се моје од страха увуку још дубље :rotf:

Umeju i kastrirani mačorii da lutaju.
Rođaka ima mačora, dlakavog ko norveški šumski mačak. Živi u stanu, spava sa njom u krevetu, al kad ode u vikendicu nema ga ceo dan. Nisam ga jednom tražio po selu
Dođe da prespava i klopa.
Ovde je prob.što se mačak ne vraća..

Upravo. Došao bi kad ogladni. Imamo mi još jednog, pravi kontejnersko-štalski mačak, tuče se, luta, ma ceo paket :lol: Ali uvek dodje na večeru, eventualno preskoči dan. I kad ga nema u štali vodjamo ga po komšiluku. Ovog nema nigde.

FB_IMG_1618392964155.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back