Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da za tigrica znam da se patio neuriloski
Ali ovaj mali je davao znake oporavka, pa mi vise deluje da ga je scepalo nesto ili neki auto
Ne znam
Tuzno bre joj 😭😭😭

Znaš šta nam je čudno, sve mačke koje su nastradale od pasa, auta i slično smo našli. Pri tom, jedini pas koji je baš napadao mačke je na žalost nastradao i to je bio naš štalski pas... Onaj žuti ako ga se sećaš... Ali on ovoga nije dirao, potukli su se možda jednom, dva put i to ranije... Ovi psi što su ostali po krugu ne diraju mačke... E sad, jedino da je neko doveo psa sa strane, da ga je taj pas napao i da su ga bacili negde... Nemam pojma...

Znaš šta nam je čudno, sve mačke koje su nastradale od pasa, auta i slično smo našli. Pri tom, jedini pas koji je baš napadao mačke je na žalost nastradao i to je bio naš štalski pas... Onaj žuti ako ga se sećaš... Ali on ovoga nije dirao, potukli su se možda jednom, dva put i to ranije... Ovi psi što su ostali po krugu ne diraju mačke... E sad, jedino da je neko doveo psa sa strane, da ga je taj pas napao i da su ga bacili negde... Nemam pojma...
Joj bre, da nasli bi da je auto ....
Ne znam
Bas bezveze, a taman se oporavljao lepo
😭

Ова моја претходне две недеље није макла са столице, ујутро, увече, за викенд, запели сви да их оцене. Ишли у школу на тестове, испитивања онлајн.
Ок, прошло...
Сад испочетка.
Пуцају деца, не знају више где ударају, гледам по овој мојој, само чекам кад ће да полуди и да каже заболе ме, бре, и без школе људи живе.
Нити могу да је гањам, јер је стварно одговорна, нити да је утешим...
imas srece sto ti je dete odgovorno i uci, iako je sistem potpuno pukao, nastavnici se ni ne trude da motivisu i podstaknu decu na ucenje, vecina skola nema onlajn casove, samo im sibaju lekcije i domace na google ucionicu. to je slucaj sa gimazijom kod nas, rekla mi je drugarca cija cerka se zaposlila u pekari da skupi pare za letovanje kad vec ne ide u skolu :roll:
moj sin je maturant,upisuje fakultet a veze sa zivotom i ucenjem trenutn nema. ajde ti osamnaestogodisnjaka pubertetliju motivisi, podstakni, nateraj da se pokrene u ovim okolnostima. vrlo je mali procenat onih koji su dovoljno savesni i odgovorni i samoinicijativno uce i nisu izgubili motivaciju. to je ono sto vidim na poprilicnom uzorku maturanta trenutno. :(

imas srece sto ti je dete odgovorno i uci, iako je sistem potpuno pukao, nastavnici se ni ne trude da motivisu i podstaknu decu na ucenje, vecina skola nema onlajn casove, samo im sibaju lekcije i domace na google ucionicu. to je slucaj sa gimazijom kod nas, rekla mi je drugarca cija cerka se zaposlila u pekari da skupi pare za letovanje kad vec ne ide u skolu :roll:
moj sin je maturant,upisuje fakultet a veze sa zivotom i ucenjem trenutn nema. ajde ti osamnaestogodisnjaka pubertetliju motivisi, podstakni, nateraj da se pokrene u ovim okolnostima. vrlo je mali procenat onih koji su dovoljno savesni i odgovorni i samoinicijativno uce i nisu izgubili motivaciju. to je ono sto vidim na poprilicnom uzorku maturanta trenutno. :(
Отаљавају, не уче.
Мене је моје дете пријатно изненадило, њој не смета онлајн настава, нервирају је наставници који не знају да раде са њима.
Сама каже, да нам је више наставника као математичарка...предаје преко апликације која симулира таблу, заједно вежбају задатке, плус им постави јутјуб клип за нову лекцију, и зове ученике с времена на време на личне телефонске консултације, да провери да ли има проблема...не знам кад та жена све стиже, али ја бих јој дала орден.

razmisljam ja :malav:
svestan je on svega, ali on misli lako ce. ide na neke grupne pripreme i to je sve. nijedan jedini zadatak sam nije uradio kod kuce :roll:
jedina mi je uteha sto je cela generacija slupana, pa ce mozda svi lose da urade prijemni i on se nekako provuci :lol:
Е, луда си :lol:
Шта би уписао, шта каже?

zna on tacno, zna i da ce za 20 godina biti vlasnik i dikrektor it kompanije :rotf:
probace matematicki i fon, a verovatno i racunarski
Немој да те то изненади, ако воли успеће...
Ја му од срца желим да успе, није све у учењу, има нешто и у љубави и таленту.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back