Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Minimalisticki. :) :)
Bilo je pretrpano.
Inace, plocice su farbane. Hteli smo da ih skroz menjamo, ali ne ide zbog lockdown-a. I kao hajde da probamo kako ide to novo farbanje specijalnim lakom za plocice, pa ako zeznemo i onako cemo ih menjati :) :)
I ispalo je super.
S tim sto smo prvo uzeli boju peska, koja je na kraju bila kao boja breskve. Uzas. I onda - daj magnoliju i belu i to je to.
Како се то ради? Чула сам али нисам видела. Изгледа предивно.

Да знаш колико ме нервирају ове беле плочице...
Али, пишманим се чим помислим на буку, прашину, мајсторе.
Normalno. I moraš majstore sa nadzireš. Ja sam nakupovao materijala za kuću i ne znam koliko viška pločica, sve su potrošili...marnuli crv, ko zna..nije malo kupatilo.

Ove boje za pločice imaju vek trajanja 10-20god, zavisi od proizvođača vrv.

Eo imam ideju da mogu i šabloni da se koriste, ko je strpljiv, ili već kakvu ideju imate...

Да знаш колико ме нервирају ове беле плочице...
Али, пишманим се чим помислим на буку, прашину, мајсторе.
Nama su se komsije zbog nove kuhinje i menjanja plocica zalili na dnevnoj bazi. To mi je bila veca muka, nego prasina.
A sve smo radili, tj. majstori u dozvoljeno vreme i nikad nakon 20h i ako smo smeli do 22h.

Nama su se komsije zbog nove kuhinje i menjanja plocica zalili na dnevnoj bazi. To mi je bila veca muka, nego prasina.
A sve smo radili, tj. majstori u dozvoljeno vreme i nikad nakon 20h i ako smo smeli do 22h.
У зградама је стварно зло, стално неко нешто ради, а неки људи су танки са живцима.
Сад ће и код нас да крене, први топлији дани и почиње кресање ограда, мешалице бетонске, поправке гвоздених ограда, стругање огревног дрвета...забава 24/7 :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back