Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas se sloboda novinarstva pogresno tumaci da je to dozvola novinaru da pise sta hoce
najgore je kad se pisu neproverene stvari (ne pricam o ovom slucaju, govorim uopsteno)
nekad su novinari nesto objavljivali kad imaju dokaz, sad napisu ono sta cuju bez i da samo provere a neretko i izmisljaju citave intervjue.
Prvo ti tzv novinari ponude da im platiš da ne pišu , ako ne platiš onda te oljagaju.

Što se seksa tiče, kod mene grupnjak, hebu me Viber, mail i dm na Insta. Pa malo li je! :zper:
Opaaa idemo ribo ukljuci kameru :zper:

Ja se za vikend ukocila na moje staro mesto :lol: sad par dana zivim na diklofenu
Ako oce neko me odmeni na sex departmentu da se ja kiselim u vrucoj vodi :lol:
Da ti kazem zauz je bila u pravu, lepo je rekla 40+ u grobu, pre neki dan ja ukocim ledja a on koleno :rotf: pa smo u sred noci do apoteke isli, pa mazi diklofen gel, stavljaj led :rotf: sex starkelja :rotf:
Pametna moja koleginica ona vata ove od 32 god nema tu muku :lol:

Ja sam hejter masaza, idem na silu kad mora, nista tu meni ne prija.... ni malo.mi nije opustacu da me pipka neko nepoznat...ljudi ih generalno vole ja jok....
Al barem ne dobijem alergiju :lol:
Ja obozavam masaze.😀
Kad bih mogla,stalno bi se masirala.Nisam imala nikakvih neprijatnih iskustava.
Inace,kad su me boljela ledja od stalnog sjedenja,fizijatrica mi je rekla da nema neke koristi od samih masaza.
Prvo tu moraju struje,magneti,laseri,a masaza tek kao kozmetika,na kraju.
Beskorisna je prije ovih tretmana koji "razbiju"prvo to nesto,jer ako krenes odmah sa masazom,izaziva vecu bol.
Ti vjerovatno imas drugaciji problem,pa ti pomaze.

Meni ovo deluje da je ona povredjena i besna i sad se sveti na neki nacin za koji misli da ce da upali, da ga javno ukalja, i upalice, dobrano ce ga ovim ukaljati
Al ce i sebe, a to nije vredno, posebno ako je stvarno silovana i istraumirana ovo nije nacin da se leci trauma

Opste ludilo....
Lecic je prilicno ljigav covek, mnogi se slazu u tome. Koliko ce ga ona sada javno ukaljati, coveka koji ima 65 godina, da je to uradila kada se to desilo to je vec druga stvar, ovako je i sebi nanela veliku stetu ne samo njemu. Tesko ce se sada bilo sta dokazati posebno nakon ovog debilnog snimka, da je snimak ostao u tajnosti za sudjenje pa i nekako, medjutim saljes snimak blicu i kuriru i ocekujes da ti on bude valjan dokaz na sudu, od toga nema nista. Ako je htela Lecicu da napakosti ovim snimkom pa ga zato slala novinama uspela je itekako, medjutim to je i sebi uradila jer ovaj snimak je toliko debilan da nema dalje, debilan razgovor sa obe strane, medjutim to treba ostaviti psiholozima da procene tu polusvest kod oboga.

Mislim da ce od svega ovoga biti tresla se gora rodio se mis, Lecic ovde nece biti osudjen ubedjen sam u to, ono sto ce se desiti posle ove silne halabuke da ce oboje biti omrazeni kod razlicitog profila ljudi, ako slucajno Lecica osude u sto nikako ne verujem ona ce onda ispasti heroina u svakom drugom slucaju unistice i sebe koliko i njega.

Lecic je prilicno ljigav covek, mnogi se slazu u tome. Koliko ce ga ona sada javno ukaljati, coveka koji ima 65 godina, da je to uradila kada se to desilo to je vec druga stvar, ovako je i sebi nanela veliku stetu ne samo njemu. Tesko ce se sada bilo sta dokazati posebno nakon ovog debilnog snimka, da je snimak ostao u tajnosti za sudjenje pa i nekako, medjutim saljes snimak blicu i kuriru i ocekujes da ti on bude valjan dokaz na sudu, od toga nema nista. Ako je htela Lecicu da napakosti ovim snimkom pa ga zato slala novinama uspela je itekako, medjutim to je i sebi uradila jer ovaj snimak je toliko debilan da nema dalje, debilan razgovor sa obe strane, medjutim to treba ostaviti psiholozima da procene tu polusvest kod oboga.

Mislim da ce od svega ovoga biti tresla se gora rodio se mis, Lecic ovde nece biti osudjen ubedjen sam u to, ono sto ce se desiti posle ove silne halabuke da ce oboje biti omrazeni kod razlicitog profila ljudi, ako slucajno Lecica osude u sto nikako ne verujem ona ce onda ispasti heroina u svakom drugom slucaju unistice i sebe koliko i njega.
Nece ga osuditi, nemaju na osnovu cega
Samo ce se tresti gora sto kazes

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back