- Poruka
- 73.904
Dobro, Čičak, shvatili smo, sutra seks.Sutra se djakuziram![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, Čičak, shvatili smo, sutra seks.Sutra se djakuziram![]()

Prvo ti tzv novinari ponude da im platiš da ne pišu , ako ne platiš onda te oljagaju.kod nas se sloboda novinarstva pogresno tumaci da je to dozvola novinaru da pise sta hoce
najgore je kad se pisu neproverene stvari (ne pricam o ovom slucaju, govorim uopsteno)
nekad su novinari nesto objavljivali kad imaju dokaz, sad napisu ono sta cuju bez i da samo provere a neretko i izmisljaju citave intervjue.
Ja kupila veceras online dvoje hummel helanki i neki top za vezbanjeI ja slabo kupujem, ali ovo mi se bas dopalo, cim sam videla haljiniu, odmah sam smislila kombinaciju
Nosice se, nece ovo doveka![]()
Ih pa kad bih se hvalila ko cicak svakim sexom morali bi da me citate sedam puta dnevnoDobro, Čičak, shvatili smo, sutra seks.![]()
ne mogu ti opisati koliko sam ukocena danima ledja me hebuŠto se seksa tiče, kod mene grupnjak, hebu me Viber, mail i dm na Insta. Pa malo li je!Ih pa kad bih se hvalila ko cicak svakim sexom morali bi da me citate sedam puta dnevno
E jjebo te sex moja ledja i misici zude za buckanom vrucom vodomne mogu ti opisati koliko sam ukocena danima ledja me hebu

Opaaa idemo ribo ukljuci kameruŠto se seksa tiče, kod mene grupnjak, hebu me Viber, mail i dm na Insta. Pa malo li je!![]()

sad par dana zivim na diklofenu
pa smo u sred noci do apoteke isli, pa mazi diklofen gel, stavljaj led
sex starkelja 

Pomazu li ti oni flasteri za kicmu?Ih pa kad bih se hvalila ko cicak svakim sexom morali bi da me citate sedam puta dnevno
E jjebo te sex moja ledja i misici zude za buckanom vrucom vodomne mogu ti opisati koliko sam ukocena danima ledja me hebu
Ne kacim ja toPomazu li ti oni flasteri za kicmu?
Mojoj majci pomazu,pa zato kazem.Mozda vrijedi pokusati bar kao kratkotrajno rjesenje.Ne kacim ja to
Meni pomaze, masaze, hidromasaze i sl fore da opuste grc
Lekovi
A kad se bas ukocim idem kod doce da me on namesta i kaci na struju
Znam pomazu i zmajuMojoj majci pomazu,pa zato kazem.Mozda vrijedi pokusati bar kao kratkotrajno rjesenje.
Jeste...prze bas.Ali i njih ima raznih...od onih jeftinijih,do onih deset puta skupljih.Znam pomazu i zmaju
Pa rade na foru zagrevanja
Ja probala pa se drapala i zacrvenala se koza krenula alergija
Skinula i nikad vise ....
Nemam pojma dao mu nas doktor pa je lepio i njemu prija, ja se osulaJeste...prze bas.Ali i njih ima raznih...od onih jeftinijih,do onih deset puta skupljih.
Ne znam u cemu je tacno razlika.

Ne kazem...i ja bih prije masaze.Nemam pojma dao mu nas doktor pa je lepio i njemu prija, ja se osula
Nije mi zanimljivo da bih nastavila isprobavanje... radije cu masaze i druge metode...djakuzi![]()
Ja sam hejter masaza, idem na silu kad mora, nista tu meni ne prija.... ni malo.mi nije opustacu da me pipka neko nepoznat...ljudi ih generalno vole ja jok....Ne kazem...i ja bih prije masaze.![]()

Ja obozavam masaze.Ja sam hejter masaza, idem na silu kad mora, nista tu meni ne prija.... ni malo.mi nije opustacu da me pipka neko nepoznat...ljudi ih generalno vole ja jok....
Al barem ne dobijem alergiju![]()
Lecic je prilicno ljigav covek, mnogi se slazu u tome. Koliko ce ga ona sada javno ukaljati, coveka koji ima 65 godina, da je to uradila kada se to desilo to je vec druga stvar, ovako je i sebi nanela veliku stetu ne samo njemu. Tesko ce se sada bilo sta dokazati posebno nakon ovog debilnog snimka, da je snimak ostao u tajnosti za sudjenje pa i nekako, medjutim saljes snimak blicu i kuriru i ocekujes da ti on bude valjan dokaz na sudu, od toga nema nista. Ako je htela Lecicu da napakosti ovim snimkom pa ga zato slala novinama uspela je itekako, medjutim to je i sebi uradila jer ovaj snimak je toliko debilan da nema dalje, debilan razgovor sa obe strane, medjutim to treba ostaviti psiholozima da procene tu polusvest kod oboga.Meni ovo deluje da je ona povredjena i besna i sad se sveti na neki nacin za koji misli da ce da upali, da ga javno ukalja, i upalice, dobrano ce ga ovim ukaljati
Al ce i sebe, a to nije vredno, posebno ako je stvarno silovana i istraumirana ovo nije nacin da se leci trauma
Opste ludilo....
Nece ga osuditi, nemaju na osnovu cegaLecic je prilicno ljigav covek, mnogi se slazu u tome. Koliko ce ga ona sada javno ukaljati, coveka koji ima 65 godina, da je to uradila kada se to desilo to je vec druga stvar, ovako je i sebi nanela veliku stetu ne samo njemu. Tesko ce se sada bilo sta dokazati posebno nakon ovog debilnog snimka, da je snimak ostao u tajnosti za sudjenje pa i nekako, medjutim saljes snimak blicu i kuriru i ocekujes da ti on bude valjan dokaz na sudu, od toga nema nista. Ako je htela Lecicu da napakosti ovim snimkom pa ga zato slala novinama uspela je itekako, medjutim to je i sebi uradila jer ovaj snimak je toliko debilan da nema dalje, debilan razgovor sa obe strane, medjutim to treba ostaviti psiholozima da procene tu polusvest kod oboga.
Mislim da ce od svega ovoga biti tresla se gora rodio se mis, Lecic ovde nece biti osudjen ubedjen sam u to, ono sto ce se desiti posle ove silne halabuke da ce oboje biti omrazeni kod razlicitog profila ljudi, ako slucajno Lecica osude u sto nikako ne verujem ona ce onda ispasti heroina u svakom drugom slucaju unistice i sebe koliko i njega.
Metlaja, mačak nije dobro... Naglo mu je pozlilo, vadili vodu iz pluća, svašta nešto... Čekam veta da mi se javi...
((Kако твоја глава?Bem mu miša.
Nažalost, kod njih stanje može jako brzo da se pogorša, ako nastradaju bubrezi((

Kако твоја глава?
Као бабе смо неке, све одреда![]()
А вожња, како иде?Danas dobro pu pu pu, al sinoć sam pila pivo, verovatno je do toga![]()