Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate mili svi cete na ignor majkemi

nego kako sam kupila dobru teksas suknju, midi a na dugmice
Sad jos samo da vidim gde cu da je nosim
20210323_174836.jpg
Evo ti nešto drugačije.

Šta bi ti uradila nekoj ženi da si muškarac a ona te pošalje lažnim svedočenjem među kriminalce, homoseksualce i ko zna kakve i tamo dobiješ neku bolest, budeš silovan ili ostaneš 10 godina? Evo, ja priznajem da bih smislio kako da likvidiram tu osobu što pre.
Prije nekoliko godina je bio slucaj starijeg covjeka kog je neko od clanova porodice optuzio za pedofiliju.
Dosta nakon toga I nakon provlacenja po medijima kroz neki drugi slucaj, znaci posredno se saznalo da su optuzbe odbacene.
Ali tada je njemu vec nanijeta nepovratna steta, redovne prijetnje, obiljezen kao pedofil.
Medije nije zanimalo da isprate odbacivanje optuznice.
Ako bi se u ovom slucaju ispostavilo da je fantaziranje, njemu ne bi pomogla ni tuzba za klevetu posto se etiketa vec zalijepila.

potpuno si u pravu,
nasilje je nasilje u bilo kom obliku
ali se sad prica o ovome
znas sta meni u celoj prici najvise smeta?
sto je prozvan imenom i prezimenom
tamo neki ubiju nekoga, siluju, svasta rade i u novinama pisu inicijali
zato i verujem da je ovde vise politicka pozadina u pitanju.

ma ovo oni nek rasciste na sudu
ono sto meni smeta u apsolutno svim slucajevima je senzacionalizam i huskanje na linch i nasilje
znas ono kad periodicno izvade neke horore iz arhiva; valjda kad nema nista dovoljno gadno na dnevnom nivou, pa ako se ljudi prime i to razvlace danima...e, to mi smeta
taj nedostatak bilo kakavog osjecaja za moral i pijeteta prema ijednoj zrtvi ikada

Na sudu gradiraju nasilje, kako ne može? Na osnovu težine krivičnog dela odrede kaznu, pa tako za krađu ne dobije svako istu kaznu, kao ni za ubistvo. Imaš učinjeno iz odbrane, nehata, planirano, naročito okrutno...neki dobiju par godina, a neki doživotnu

Po tvom pisanju bi se zaključilo da su sve kazne za silovanja iste, a znamo da nisu.
odrede tezinu kazne
ali svako dobije kaznu
to je poenta
kaznjivo djelo je u pitanju, pobogu
nije...manje kriv ako nije dobio dozivotnu

ma ovo oni nek rasciste na sudu
ono sto meni smeta u apsolutno svim slucajevima je senzacionalizam i huskanje na linch i nasilje
znas ono kad periodicno izvade neke horore iz arhiva; valjda kad nema nista dovoljno gadno na dnevnom nivou, pa ako se ljudi prime i to razvlace danima...e, to mi smeta
taj nedostatak bilo kakavog osjecaja za moral i pijeteta prema ijednoj zrtvi ikada
Pa zasto ne bi mediji bili nehumani kada predsjednik drzave kaze da ce nam pokazati horor zlocina I kasapljenja u ovom poslednjem krimi slucaju. Pa se oglasavaju roditelji ubijenih kriminalaca da ne objavljuje zbog njih.

odrede tezinu kazne
ali svako dobije kaznu
to je poenta
kaznjivo djelo je u pitanju, pobogu
nije...manje kriv ako nije dobio dozivotnu
A ja sam kao negde rekla da postoji dokazano silovanje koje nije kažnjivo?!

To što napišem ovde malo ljudi ume da shvati sa razumevanjem, zapenite i terate svoje. A nigde veze sa mojim stavovima.

Mene me zanima, jel još neko ima problem sa Viberom? Ceo dan me izbacuje, ne mogu da uđem. Ako mi stigne nešto, mogu da odgovorim samo na to, pa me izbaci. Čitam na play storu da masa ljudi ima problem, ali ne i rešenje....
Do apdejta je
Sad mi javio dasa tamo imaju frku opstu
On ume da namesti neka je fora posle apdejta su nesto sjebali....ne razumem se
Vidi na netu sta kazu, opstaje frka ceo dan
Ja za sad nemam frku, vrv ce me spiciti kad se ovo g apdejtuje

• Podržavam
Reactions: Red
Mene sad što se tiče ovih naivnih muškaraca koji ne znaju šta je silovanje a šta uznemiravanje zanima njihova reakcija na:
1) Šef vam je gej koji koristi svaku priliku da vam dahće za vrat, pipne ispod leđa, stavlja ruku na koleno, šalje poruke u svako doba i insinuira probleme na poslu ako '' niste dobri''
2) Na povratku sa neke poslovne večere vas kolega stokilaš sa kojim radite sto godina stisne u klinč i oduzme analnu nevinost. Biste li momentalno otrčali u policiju, kod lekara, forenzičara, ili biste bili danima u totalnom šoku i neverici i boga molili da niko ne sazna.
Molim iskrene odgovore, ovo se stalno dešava ženama

A mene probudila jutros odvratna glavobolja sa mucninom I dok sam se rastrcala oko malog prosla bez lijeka. To mi se jos nije desavalo.

Inace, tehnomanija uvazila reklamaciju telefona ali kazu moze da se popravi. Ja odbila, necu da uzmem popravljen telefon, pa tek sam ga kupila.
I ladno nemaju vise taj. Nema ga nijedna radnja.
A nista drugo mi se ne svidja:/
Mozda nije trebalo da odbijem popravku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back