Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još će na kraju Pepe tvor ispasti kriv.
Meni i ono sa Mikom Antićem isto smrdi. Kod ovih hihg profile cases koji padnu kao mačka sa tavana (jer zaboga niko ništa nije znao i svi su zaprepašćeni) je uvek neka pozadina u pitanju za koju će mo saznati nekad, a možda i nikad.
Ovo što si napisala je potpuno tačno. Koja je poenta iznošenja snimka u javnost ako ti treba kao dokazni materijal? To odneseš u policiju, a ne pošalješ Blicu i Kuriru.
Meni ovo deluje da je ona povredjena i besna i sad se sveti na neki nacin za koji misli da ce da upali, da ga javno ukalja, i upalice, dobrano ce ga ovim ukaljati
Al ce i sebe, a to nije vredno, posebno ako je stvarno silovana i istraumirana ovo nije nacin da se leci trauma

Opste ludilo....

Ja sam sigurna da će silovanje postati novo žensko oružje protiv nekoga ko im je zbog nečeg mrzak,što je strašno zbog žena koje su doživjele tako nešto. Leka me i nije naročito iznenadio, ima taj stav ,ja sam najbolji i svi treba da mi ispunjavate želje. Nije mi jasan snimak uopšte. Zašto piješ kafu s nekim od koga imaš traumu? On na snimku govori potpune idiotluke,kao da mu je kita zlatom optočena.Sve manje shvatam šta nas je snašlo.
Da ti kazem da novo oruzje nije
To sam jos juce napisala, ja sam to gledala vise puta u inostranstvu
Mene u celoj toj fami jako nervira sto se na ovaj nacin pisha po stvarnim zrtvama
Bice ide vuk ide vuk, koja stvarno dobije vuka bice e ajde ne trazi paznju
Silovanje se ne resava u insajderu jjebem mu misa

Mene u celoj toj fami jako nervira sto se na ovaj nacin pisha po stvarnim zrtvama
Pa I ne pisa. Kazna je ta koja ce da bude spram djela, niti ce Lecica u policiji pendreciti koliko bi 'stvarnog' silovatelja.
Malo ce da se izbruka, vjerovatno ni nanogicu nece dobiti kao onaj mladi glimac da li Jevtic.

Imaš ti i patološki povezane parove, svojom bolešću hrane jedno drugo. Takve nikad ne žalim.
Sa druge strane imaš ono što PIL napisa, da to radi iz straha od batina koje je čekaju kod kuće.
Управо.
Ако ћемо баш дубоко, и куповина мира у кући сексуалним односом је нека врста силовања. Јако је тешко пресећи када се са том особом живи. Могу мислити каква је језа тек ако ти је то неко сродан (брат, отац, ујак,...), сигурна сам да је то далеко теже емотивно него када је партнер мада је и то довољно тешко.
Дом је место ком хрлиш, где се осећаш сигурно и заштићено. Ма шта се напољу дешавало лакше се преброди када прођеш врата иза којих имаш мир. А када те тек иза тих врата чека пакао... то је најстрашније. И треба времена и храбрости да пресечеш, да се не осећаш беспомоћно, да верујеш да ћеш наћи сигурност и спокој.

Pa I ne pisa. Kazna je ta koja ce da bude spram djela, niti ce Lecica u policiji pendreciti koliko bi 'stvarnog' silovatelja.
Malo ce da se izbruka, vjerovatno ni nanogicu nece dobiti kao onaj mladi glimac da li Jevtic.
Jefticu je namesteno
Unistili coveku karijeru, sjajan glumac
On je budala sto je bio u vezi sa maloletnikom, ali nije silovatelj, bili su u vezi, kad je hteo da prekine dobio osvetu u vidu prijave
Ne pricam ovo napamet....

mozda je bio njezan pa nije imalo smisla da ga prijavi :))
zezam se ja malo, sta bi, tako smo i kolegu zezali u bolnici dok je bio, izgubio oko, mi ga zvali pitali oces da ti donesemo mrkve dobra je za vid :)))
Тако моја мама јуче, спрда се са муком.
Зове је моја сестра на видео позив- тетка, како си? Мало си смршала?
Каже мама- јесам! Лакша сам за једну сису.
:lol: :heart:

Meni ovo deluje da je ona povredjena i besna i sad se sveti na neki nacin za koji misli da ce da upali, da ga javno ukalja, i upalice, dobrano ce ga ovim ukaljati
Al ce i sebe, a to nije vredno, posebno ako je stvarno silovana i istraumirana ovo nije nacin da se leci trauma

Opste ludilo....
Bas je povredjena i besna.
Sigurno joj fali mlohava kita jednog dede

A da je u emisiju dosla neka anonimna sirotica cela nacija bi pustila suzu...
Ulorno potencirate to STVARNE zrtve i time govorite da ona to nije.
Zasto nije?
Zato sto su oboje javne licnosti?
To se u tim krugovima ne desava?

Oblik mentalnog silovanja je I kad ne das nekome povod, a taj neko te trpa sa porukama"udvaranja" sa seksualnom konotacijom..o fizickom nasrtaju da ne pricam
Bila sam u situaciji, kao odrasloj da je osoba bez povoda sa moje strane, presao nas poslovni odnos I poceo da mi salje lascivne, vulgarne poruke nicim izazvan..to se sve desavalo u trenutku kad je njegovoj zeni bio ugrozen zivot sa porodjajem koji je cekala svaki cas, zbog velicine bebe koju je rodila
Bila sam u tom trenutku odrasla zrela, zena, ali stepen odvatnosti koji sam osetila tesko normalne reci mogu da opisu
Jako mi je zao sto ima puno mladih bica koja imaju takva ruzna iskustva u svojim zivotima
tako je
ali se postavlja pitanje i kako se postavis u takvoj situaciji
odgovoris ili otkacis
nemoj zaboraviti da neke zene i koriste takve situacije zbog licnog napredovanja.

ti si mu verovatno u odgovoru dala do znanja da se ne spustas na taj nivo.
neko drugi bi mozda pomislio..ako ga odbijem mozda ugrozim posao pa pristane da igra igru..

to je jako ruzno sta se desva ali i zena treba da pokaze stav i odbije.

Zasto nije?
a mentalno ******* neduznih muskaraca u mozak od strane zena?
ne bih ja nista dijelio na zensko- musko, ljudi su ljudi, samo sto se muskarci jos rjedje odlucuju da prijave nasilje od strane zena...

Zasto nije?
Ne možeš izjednačavati silovanje kada ti neko drži nož pod grlom i siluje te, ili te toliko isprebija da te sastavljaju u bolnici, i ovakve situacije gde takve fizičke prisile nije bilo. Nije isto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back