Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da odeš u urgentni? Tamo je isto besplatno.
Kako cu urgentni sa smrkavim nosom i neutrofilima :lol:
Jedino da potpalim toplomer na sibicu da glumim da je 41c :lol:

Pratim i temp, tri dana vec nemam, dodje do 36,8 i to je to
Praticu je jos, bude li skocila preko 37 ici cu u kovid dezurnu
Ja samo pokusavam da njih izbegnem jer licno mislim da niie kovid i da ne treba da idem mecki na rupu....ali ok ako gresim znacemo ako mi se pogorsa :lol:
Ili ne daj boze pojave se simptomi kod osoba za koje se bojim da ne zarazim...

Ma, Meki, silovanje je kad god žena kaže ne. I u braku.
Mene buni reakcija. Pazi, kad ti neko ogrebe auto, ili recimo, namerno ti baci aparat sa stola...načestita se žena.... Pa ajde i da je neka tako, zbunjena, pa ne reaguje, ali ti gledaš u lice nekog ko ti gazi dostojanstvo....to ne kapiram. Onda snimiš film jer su afere o silovanjima i zlostavljanjima trend u Americi. Omg?

A Leka ima to samopouzdanje kao mali Bog, takav je i inače, drugo ima energije ko da je znatno mlađi, okej sad je baš mator , a to ništa ni ne znači. Treće, odnos prema uopšte telesnom je kod nekih ljudi pomeren. Mi nismo išli goli pred detetom, kod njega je to bilo normalno u porodici....

Ma 1000 stvari ima, najlakše mi da opljujem ovu ženu, al Leka je i politički aktivan, odvojio se od Lutovca blalbla...
Leka je smrad, 100% je to uradio ali silovanje se ne dokazuje posle 100 godina od trenutka dešavanja.

Lane Gutović o tvrdnjama da je Lečić silovao Danijelu, a njegove reči će naljutiti mnoge​

Lane Gutović, Branislav Lečić
SRBIJA
Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je glumac i bivši ministar Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se povodom ovih tvrdnji oglasio i njihov kolega Milan Lane Gutović.

Branislav Lečić
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Branislav Lečić
- Meni se čini da su optužbe za silovanje u glumačkoj industriji postale moda i način za privlačenje pažnje. Ne znam da li je tako u ovom slučaju, niti sam čuo šta se desilo - rekao je Lane Gutović.

Lane Gutović
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RAS SRBIJA
Lane Gutović
Prema njegovim rečima, nije čuo za mladu koleginicu niti za navode koje je iznela.
- Ne poznajem koleginicu Danijelu, ali Branislava Lečića naravno poznajem duži niz godina i imam lepo mišljenje o njemu kao kolegi i čoveku. On nije neko ko je ikada bio u situaciji da ženama "otima ljubav", to je sigurno. Ne znam šta se desilo, neka dokaže sud ako je zaista tako - dodao je Gutović za "Mondo".

Danijela Štajnfeld

Danijela Štajnfeld
Podetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila je da je silovana.
PROČITAJTE I:

- Posle silovanja poveravala sam se jedino svom laptopu. Snimala sam male video-zapise, koji su na kraju završili u dokumentarcu. Oni su danas jedan dragoceni testament, jer pokazuju kako se žrtva ponaša nakon zlostavljanja - rekla je Danijela tom prilikom.
Zbog ovog događaja Danijela je rešila da se preseli za Ameriku.

Danijela Štajnfeld najpoznatija je domaćoj javnosti po ulozi Mariole u filmu Ivkova slava Zdravka Šotre.

Mi u onom snimku samo cujemo da je on jedan narcisoidni smrad, ali uopste nemamo dokaz u tom snimku za silovanje
Nije za dzaba da se audio ne priznaje na sudu....sve ima svoje
Meni je zao ako se sve to desilo stvarno, uzasno je sve to, to su dozivotne posledice..... ali da dokaze ovim snimkom to nece nikad.... ne ide to tako...

Drugo nikako mi ne ide u glavu kako je taj snimak zavrsio javno i sa kojom logikom ide sad u medije tek tako
Pa time tek gubi na znacaju za vestacenje

Ne radi se to na ovaj nacin...sve je pogresno....i nekako ruzno...ovim samo postize negativnu medisku paznju i ka sebi i ka njemu
Ako je htela ka njemu ok dobila je, a htela je to je jasno, ali obice se i o nju tek...
Sve je pogresno

Pa
9 000 kosta na sopstven zahtev
Pa sto ja placam doprinose :lol:
Besplatno je u kovid ambulanti, ceka se red po 6 8h medju zarazenima
Ja licno mislim da je ovo blazi oblik gripa, posto imam vakcinu
Ali sam htela da se testiram na kovid samo zbog nekih ljudi iz okoline, da znamo na cemu smo...mene licno zabole sta je, i ako je kovid dobro neka je, imam i tu vakcinu oa nece otici ne znam ni ja koliko daleko, prelezim i cao
Ja ne znam koliko je validan ali ja sam radila test,bris iz nosa 39 km. Privatna ordinacija.

Oblik mentalnog silovanja je I kad ne das nekome povod, a taj neko te trpa sa porukama"udvaranja" sa seksualnom konotacijom..o fizickom nasrtaju da ne pricam
Bila sam u situaciji, kao odrasloj da je osoba bez povoda sa moje strane, presao nas poslovni odnos I poceo da mi salje lascivne, vulgarne poruke nicim izazvan..to se sve desavalo u trenutku kad je njegovoj zeni bio ugrozen zivot sa porodjajem koji je cekala svaki cas, zbog velicine bebe koju je rodila
Bila sam u tom trenutku odrasla zrela, zena, ali stepen odvatnosti koji sam osetila tesko normalne reci mogu da opisu
Jako mi je zao sto ima puno mladih bica koja imaju takva ruzna iskustva u svojim zivotima

Ne mora da dokaze u smislu genetskih tragova, ali ne treba ni da cuti o nasilnistvu
Jer ucinjenim leka se ni po cemu ne razlikuje od jutke
Isti ljudski talog
To je pitanje moći i korišćenje tog položaja. Koliko se sećam kod Jutke su bile ogromne količine razmenjenih poruka, tako se ne odbija neko, to treba po kratkom postupku. Možda uz to automatski ide i otkaz, ali i u tom slučaju možeš da se obratiš sudu, skupiš dokaze i tužiš ga. Bolje ranije nego kasnije.

ti nisi zena glupaca, i plus takve stvari se obicno desavaju zenama sa nekim poremecajima

s kakvim poremecajima?

mladi ljudi ne rasudjuju uvijek racionalno
al reci da neko ima poremecaj zato sto mu se desilo da ga neka drtina spopadne
jer je pustio preblizu...
i na kraju krajeva, tek bilo kakav problem
tipa labilnosti, smanjene uracunjivosti... nije izgovor da spopadnes nekog

To je pitanje moći i korišćenje tog položaja. Koliko se sećam kod Jutke su bile ogromne količine razmenjenih poruka, tako se ne odbija neko, to treba po kratkom postupku. Možda uz to automatski ide i otkaz, ali i u tom slučaju možeš da se obratiš sudu, skupiš dokaze i tužiš ga. Bolje ranije nego kasnije.
jeste, ali ne sa jednom zenom
taj lik je imao citavu seriju ispada
prije nego je popio tuzbu
i kapiram da je citavo mjesto znalo da je oshinut u glavu i manijak
uvijek znaju
ukljucujuci i gospodzu jutku
koja je degena branila

s kakvim poremecajima?

mladi ljudi ne rasudjuju uvijek racionalno
al reci da neko ima poremecaj zato sto mu se desilo da ga neka drtina spopadne
jer je pustio preblizu...
i na kraju krajeva, tek bilo kakav problem
tipa labilnosti, smanjene uracunjivosti... nije izgovor da spopadnes nekog
Drtine spopadaju tamo gde imaju najviše šanse, imaju iskustva. Desi se da se prevare u proceni, pa brzo pređu na lakši plen.

To što neka nije tako prošla ne znači da su je zaobišli takvi. Ima nešto i u ponašanju žrtve, što je učini žrtvom. Ne pišem o pravom silovanju, uz fizičko nasilje, nego o ovim slučajevima kad se plete mreža oko žrtve.

Sa decom treba razgovarati o svemu, pa i o ovakvim temama, na vreme. To je suština mog posta, prevencija.

Ako nema opipljivih dokaza, on može da je tuži za klevetu. Ja bi to uradio svakoj ženi koja me lažno optužuje.
Pa nije lazno, ima snimak razgovora u kome on potvrdjuje cin
Samo joj objasnjava da zbog toga sto je njegov cenjeni smestio protiv njene volje u nju treba da se oseca kao kraljica
Pazi ti taj nivo samoljublja
Da li bi na isti nacin I svojoj cerki ojasnio neciji nasilnicki cin

Pa nije lazno, ima snimak razgovora u kome on potvrdjuje cin
Samo joj objasnjava da zbog toga sto je njegov cenjeni smestio protiv njene volje u nju treba da se oseca kao kraljica
Pazi ti taj nivo samoljublja
Da li bi na isti nacin I svojoj cerki ojasnio neciji nasilnicki cin
Kad te sudija oslobodi ništa nije važno. A taj snimak nije dokaz. Dokaz je DNK. Odmah. I niko ne može da ga oslobodi. Ili posledice siledžijskog ponašanja. To što je on milkio po ruci i uradio sve šta je uradio neće ništa vredeti posle 9 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back