Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto su bili u kombinaciji, nije morao da je isponižava, al valjda ga je ova stalno jurila da joj da....izjavu.... "Ako si frustrirana sa mnom, onda nemoj da mi se javljaš".
Ali biti u semi i biti silovan nije isto
Ako je bila u semi pa shvatila da se zajebala, izvini ali to nije silovanje

Malo mi je bljak da se nesto etiketira ko silovanje tek tako, nekako mi deluje kao da se unizava ono pravo istinsko, nije fer prema zrtvama silovanja nazivati "zajebah se dadoh mu" silovanjem

Ako je bila u semi pa shvatila da se zajebaka, izvini ali to nije silovanje

Malo mi je bljak da se nesto etiketira ko silovanje tek tako, nekako mi deluje kao da se unizava ono pravo istinsko, nije fer prema zrtvama silovanja nazivati "zajebah se dadoh mu" silovanjem

pa nek sud to utvrdjuje
na kraju krajeva
koja vrsta covjeka je lecic meni bilo jasno i prije ove price

Mi smo na brodu imali takve situacije
Napiju se pojjebu i ujutru kad shvati da se budi u nepoznatoj kabini i da je prevarila decka e ups silovanje
Strasno je to da se tako zloupotrebljava polozaj i uloga zene....
Zato je firma imala politiku svako takvo prijavljivanje karta u jednom pravcu do maticne zemlje pa se sudite tamo bagro pijana

Ne kazem da je ovo taj slucaj
Nego ocu da kazem da se ponekad olako zloupotrebi sve....

pa nek sud to utvrdjuje
na kraju krajeva
koja vrsta covjeka je lecic meni bilo jasno i prije ove price
Ma naravno
Uostalom ko smo mi da sad lepimo etikete kad nemamo pojma sta se zbilo niti je nasa stvar

Nego kazem da mi je malo nefer prema zrtvama silovanja da se svaki zajeb naziva silovanjem, ako je ovo to
Ako je bilo pravo silovanje zao mi je devojke....

Ako je bila u semi pa shvatila da se zajebala, izvini ali to nije silovanje

Mozes da budes silovan i u braku.
Onog momenta kad kazes NE, ne zelim odnos, a taj drugi ga obavi protiv tvoje volje, izvini silovana si...
Mozda malo blaza verzija, ali eto cisto da pojasnim na sta mislim, kada je ne, NE. I zasto nema veze kakvu su vezu, semu, odnos imali pre tog NE, ne zelim da se ***** sa tobom

Ako je bila u semi pa shvatila da se zajebaka, izvini ali to nije silovanje

Ma, Meki, silovanje je kad god žena kaže ne. I u braku.
Mene buni reakcija. Pazi, kad ti neko ogrebe auto, ili recimo, namerno ti baci aparat sa stola...načestita se žena.... Pa ajde i da je neka tako, zbunjena, pa ne reaguje, ali ti gledaš u lice nekog ko ti gazi dostojanstvo....to ne kapiram. Onda snimiš film jer su afere o silovanjima i zlostavljanjima trend u Americi. Omg?

A Leka ima to samopouzdanje kao mali Bog, takav je i inače, drugo ima energije ko da je znatno mlađi, okej sad je baš mator , a to ništa ni ne znači. Treće, odnos prema uopšte telesnom je kod nekih ljudi pomeren. Mi nismo išli goli pred detetom, kod njega je to bilo normalno u porodici....

Ma 1000 stvari ima, najlakše mi da opljujem ovu ženu, al Leka je i politički aktivan, odvojio se od Lutovca blalbla...

Mozes da budes silovan i u braku.
Onog momenta kad kazes NE, ne zelim odnos, a taj drugi ga obavi protiv tvoje volje, izvini silovana si...
Mozda malo blaza verzija, ali eto cisto da pojasnim na sta mislim, kada je ne, NE. I zasto nema veze kakvu su vezu, semu, odnos imali pre tog NE, ne zelim da se ***** sa tobom
Ma ne pricam o tome
Naravno da u svakom momentu mozes reci ne, i musko i zensko, i tada mora da se stane

Pricam osemi koja je mozda trebala doneti neka ocekivanja koja nije dobila, pa je sad mozda ovo nacin da se osveti....
Kazem samo da ima i tih mogucnosti....
Niko ne zna sta se zbilo....

Pa na snimku se lepo cuje da mu je rekla ne, i on je to potrvrdio i krenuo da filozofira zasto nije uvazio njeno ne. Tako da mislim da o njemu ne moramo ni polemisati. Sam je sve rekao o sebi
Ma ne pricam o tome
Naravno da u svakom momentu mozes reci ne, i musko i zensko, i tada mora da se stane

Pricam osemi koja je mozda trebala doneti neka ocekivanja koja nije dobila, pa je sad mozda ovo nacin da se osveti....
Kazem samo da ima i tih mogucnosti....
Niko ne zna sta se zbilo....

Pa na snimku se lepo cuje da mu je rekla ne, i on je to potrvrdio i krenuo da filozofira zasto nije uvazio njeno ne. Tako da mislim da o njemu ne moramo ni polemisati. Sam je sve rekao o sebi
Inace snimci, audio snimci, se ugl ne priznaju za vestacenje
Postoji razlog za to

Po novim zakonima u eu i nemackoj samo video snimci sa dozvolom svih ucesnika mogu se koristiti za vestacenje
Audio uopste ne uzimaju
A video bez dozvole automatski optuzuje snimatelja za nedozvoljeno snimanje i prikazivanje
Jako zajebana situacija sa snimcima ...ne zna vise covek kako da se zastiti i dokaze

Za srb ne znam tacno sta je sa audio snimcima, dokle se stiglo sa izmenama zakona....

Meni je on retko ogavan lik od kad znam za sebe...ne volim da ga gledam nigde i izbegavam filmove sa njim...nikad nisam isla da mu gledam oredstave, ne mogu, izaziva mi gadjenje
Uvek kad ga vidim imam tu neku moju crvenu lampicu koja se pali, da je neki izopaceni lik koga se treba kloniti
Ne umem da obajsnim zasto

E sad sa ovim desavanjima, ko ce ga znati...dal se moja lampica potvrdila....

Postoji razlog za to

Po novim zakonima u eu i nemackoj samo video snimci sa dozvolom svih ucesnika mogu se koristiti za vestacenje
Audio uopste ne uzimaju
A video bez dozvole automatski optuzuje snimatelja za nedozvoljeno snimanje i prikazivanje
Jako zajebana situacija sa snimcima ...ne zna vise covek kako da se zastiti i dokaze

Za srb ne znam tacno sta je sa audio snimcima, dokle se stiglo sa izmenama zakona....
Ma i ne zanima me jel dozvoljeno i nije, ko priznaje, ko ne, dovoljno je da postoji i da sam cula sta izgovara... ..
Ali eto. Kod nas ti ne bi poverovali sve da snimak samog silovanja prilozis....

Laku noc ljudi

Postoji razlog za to

Audio uopste ne uzimaju

U policijskoj istrazi se uzimaju, na sudu je pravilo da se ne usvaja tonski ali s obzirom da se radi o silovanju, sve živo može da se krpi..ali i obara na sudu

Proverika ks i leukocitarnu formulu ponovo, i dalje su neutrofili u akciji...majku im njihovu sta su navalii
Sve ostali je superiska
Ponovicu za dva tri dana opet da ispratim desavanja....
Kad bi bio moj doca u dz lako bih ja...nego nema ga, pise da je na bolovanju ceo mesec, mrzi me opet da idem medju one guske se svdjam da mi opet poslusaju pluca :aha:

Meni je on retko ogavan lik od kad znam za sebe...ne volim da ga gledam nigde i izbegavam filmove sa njim...nikad nisam isla da mu gledam oredstave, ne mogu, izaziva mi gadjenje
Uvek kad ga vidim imam tu neku moju crvenu lampicu koja se pali, da je neki izopaceni lik koga se treba kloniti
Ne umem da obajsnim zasto

E sad sa ovim desavanjima, ko ce ga znati...dal se moja lampica potvrdila....
... okej je to, skoro pa uvek je glumio nasilne likove. Meni je bio tip Lauša, očekivao sam da nekog rokne, al ne i da siluje. Ako se dobro sećam imao je neki slučaj nasilja, sa prvom ženom, nemam pojma sad sa kim tačno..al ispoljavao se, pa je zataškano..ili nije dokazano ili šta god bilo.

Proverika ks i leukocitarnu formulu ponovo, i dalje su neutrofili u akciji...majku im njihovu sta su navalii
Sve ostali je superiska
Ponovicu za dva tri dana opet da ispratim desavanja....
Kad bi bio moj doca u dz lako bih ja...nego nema ga, pise da je na bolovanju ceo mesec, mrzi me opet da idem medju one guske se svdjam da mi opet poslusaju pluca :aha:
A možes li negdje privatno da se testiraš? Čini mi se da si sumnjala na kovid .

Ma i ne zanima me jel dozvoljeno i nije, ko priznaje, ko ne, dovoljno je da postoji i da sam cula sta izgovara... ..
Ali eto. Kod nas ti ne bi poverovali sve da snimak samog silovanja prilozis....

Laku noc ljudi
Ma bre ja ti samo kazem kako je surovo sve to dokazivati .... uzasno je...bukvalno na sred suda kad si zrtva budes resetan kao kurrva da si koja je kriva za sve, uopste ne preterujem i ne karikiram, jer sam sve to prosla sa bliznjima, uzasan je odnos suda i vestacenja prema zrtvama, cak i kada ima jacih dokaza od ovih, sa audio dokazima tek je haos

A posbno kad se ne prijavi odmah nego ovako ko ona posle...hebes mu misa tesko dokazu kad je sad odmah, kako ce ona posle toliko vremena.... razapnuce je na sudu

Velika greska sto je cekala....ako je istina naravno...uvek postoji sansa da je ovo i nesto drugo, ostavljam mesta i tome....

Ne znam ni sto se mi mlatimo oko ovoga...nek resavaju medju sobom

Nemoj da te mrzi, svađaj se za svoje zdravlje, traži da ti poslušaju pluća.
Pa slusali u subotu nista ne cuje znacajno osim astme....
Realno samo snimak i krvna slika tu vrede
Al ne mogu da dodjem do snimka

Praticu preko ks ovih dana, bude li neko pogorsanje lako cu ja u kovid ambulantu da pustam korenje....nego pokusavam da to izbegnem
Svakako sam na antibiotiku za svaki slucaj....

U policijskoj istrazi se uzimaju, na sudu je pravilo da se ne usvaja tonski ali s obzirom da se radi o silovanju, sve živo može da se krpi..ali i obara na sudu
Ma munjo kako obaraju sve jao majko mila da ti se smuci zivot
Divedu te u polozaj da se izvinjavas sto si silovana
Zato i kazem da je audio problem
Jedino ako su nesto promenili poslednje dve god nisam pratila domace sudstvo

A možes li negdje privatno da se testiraš? Čini mi se da si sumnjala na kovid .
9 000 kosta na sopstven zahtev
Pa sto ja placam doprinose :lol:
Besplatno je u kovid ambulanti, ceka se red po 6 8h medju zarazenima
Ja licno mislim da je ovo blazi oblik gripa, posto imam vakcinu
Ali sam htela da se testiram na kovid samo zbog nekih ljudi iz okoline, da znamo na cemu smo...mene licno zabole sta je, i ako je kovid dobro neka je, imam i tu vakcinu oa nece otici ne znam ni ja koliko daleko, prelezim i cao

Ma munjo kako obaraju sve jao majko mila da ti se smuci zivot
Divedu te u polozaj da se izvinjavas sto si silovana
Zato i kazem da je audio problem
Jedino ako su nesto promenili poslednje dve god nisam pratila domace sudstvo
Nije bilo još zakonskih promena u tom delu kod nas.
Ne znam za šta će i da se hvataju, koji dokazi, ko vaše mačke za zavese ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back