A da odeš u urgentni? Tamo je isto besplatno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako cu urgentni sa smrkavim nosom i neutrofilimaA da odeš u urgentni? Tamo je isto besplatno.

Moji imaju 2,5 km.Voziš dete 10km u školu?
Nisam ni ja.ja nikad nisam merio koliko mi treba do skole
znao sam u minutima.
10 minuta pesaka

Leka je smrad, 100% je to uradio ali silovanje se ne dokazuje posle 100 godina od trenutka dešavanja.Ma, Meki, silovanje je kad god žena kaže ne. I u braku.
Mene buni reakcija. Pazi, kad ti neko ogrebe auto, ili recimo, namerno ti baci aparat sa stola...načestita se žena.... Pa ajde i da je neka tako, zbunjena, pa ne reaguje, ali ti gledaš u lice nekog ko ti gazi dostojanstvo....to ne kapiram. Onda snimiš film jer su afere o silovanjima i zlostavljanjima trend u Americi. Omg?
A Leka ima to samopouzdanje kao mali Bog, takav je i inače, drugo ima energije ko da je znatno mlađi, okej sad je baš mator , a to ništa ni ne znači. Treće, odnos prema uopšte telesnom je kod nekih ljudi pomeren. Mi nismo išli goli pred detetom, kod njega je to bilo normalno u porodici....
Ma 1000 stvari ima, najlakše mi da opljujem ovu ženu, al Leka je i politički aktivan, odvojio se od Lutovca blalbla...
I uvek si radio domaći dok si bio u školi?ja nikad nisam merio koliko mi treba do skole
znao sam u minutima.
10 minuta pesaka
iskreno domace nikad nisam radioI uvek si radio domaći dok si bio u školi?
Nisam ni ja.
Cula sam zvono u stanu. U osnovnoj.
A u srednjoj cujem bus na semaforu i trcim dole da ga stignem.
![]()
Uopšte ne sumnjam.ja sam skolu prosao na pamet a ne zagrevanje stolice![]()
Ja ne znam koliko je validan ali ja sam radila test,bris iz nosa 39 km. Privatna ordinacija.9 000 kosta na sopstven zahtev
Pa sto ja placam doprinose
Besplatno je u kovid ambulanti, ceka se red po 6 8h medju zarazenima
Ja licno mislim da je ovo blazi oblik gripa, posto imam vakcinu
Ali sam htela da se testiram na kovid samo zbog nekih ljudi iz okoline, da znamo na cemu smo...mene licno zabole sta je, i ako je kovid dobro neka je, imam i tu vakcinu oa nece otici ne znam ni ja koliko daleko, prelezim i cao
ti nisi zena glupaca, i plus takve stvari se obicno desavaju zenama sa nekim poremecajimaШта је алтернатива? Да будем љубазна према предаторима, шта?
Ne mora da dokaze u smislu genetskih tragova, ali ne treba ni da cuti o nasilnistvuLeka je smrad, 100% je to uradio ali silovanje se ne dokazuje posle 100 godina od trenutka dešavanja.
To je pitanje moći i korišćenje tog položaja. Koliko se sećam kod Jutke su bile ogromne količine razmenjenih poruka, tako se ne odbija neko, to treba po kratkom postupku. Možda uz to automatski ide i otkaz, ali i u tom slučaju možeš da se obratiš sudu, skupiš dokaze i tužiš ga. Bolje ranije nego kasnije.Ne mora da dokaze u smislu genetskih tragova, ali ne treba ni da cuti o nasilnistvu
Jer ucinjenim leka se ni po cemu ne razlikuje od jutke
Isti ljudski talog
ti nisi zena glupaca, i plus takve stvari se obicno desavaju zenama sa nekim poremecajima
Ako nema opipljivih dokaza, on može da je tuži za klevetu. Ja bi to uradio svakoj ženi koja me lažno optužuje.Ne mora da dokaze u smislu genetskih tragova, ali ne treba ni da cuti o nasilnistvu
Jer ucinjenim leka se ni po cemu ne razlikuje od jutke
Isti ljudski talog
jeste, ali ne sa jednom zenomTo je pitanje moći i korišćenje tog položaja. Koliko se sećam kod Jutke su bile ogromne količine razmenjenih poruka, tako se ne odbija neko, to treba po kratkom postupku. Možda uz to automatski ide i otkaz, ali i u tom slučaju možeš da se obratiš sudu, skupiš dokaze i tužiš ga. Bolje ranije nego kasnije.
Drtine spopadaju tamo gde imaju najviše šanse, imaju iskustva. Desi se da se prevare u proceni, pa brzo pređu na lakši plen.s kakvim poremecajima?
mladi ljudi ne rasudjuju uvijek racionalno
al reci da neko ima poremecaj zato sto mu se desilo da ga neka drtina spopadne
jer je pustio preblizu...
i na kraju krajeva, tek bilo kakav problem
tipa labilnosti, smanjene uracunjivosti... nije izgovor da spopadnes nekog
Pa nije lazno, ima snimak razgovora u kome on potvrdjuje cinAko nema opipljivih dokaza, on može da je tuži za klevetu. Ja bi to uradio svakoj ženi koja me lažno optužuje.
Kad te sudija oslobodi ništa nije važno. A taj snimak nije dokaz. Dokaz je DNK. Odmah. I niko ne može da ga oslobodi. Ili posledice siledžijskog ponašanja. To što je on milkio po ruci i uradio sve šta je uradio neće ništa vredeti posle 9 godina.Pa nije lazno, ima snimak razgovora u kome on potvrdjuje cin
Samo joj objasnjava da zbog toga sto je njegov cenjeni smestio protiv njene volje u nju treba da se oseca kao kraljica
Pazi ti taj nivo samoljublja
Da li bi na isti nacin I svojoj cerki ojasnio neciji nasilnicki cin