Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ja vozim fenomenalno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino žičana mreža.Mačke su inteligentne i prate instinkt.Pitanje za vlasnike macaka- kako ste resili zastitu na prozorima da macka ne iskoci napolje? Vidim da po pet shopovima ima mreza koje su za terase, ali šta raditi sa prozorima? Imam PVC prozore i na njima obične komarnike stavljene pre ere mačora koji za njega ne predstavljaju prepreku da se o njih okaci i iscepa ih tako da...ne znam šta mi valja činiti.
Pitam za savet one koji imaju mačku. Ti verovatno nemaš takvo iskustvo?Заробиш животињу у четири зида и још се питаш шта да радиш. Ко нема двориште, не треба да их држи.
Ona je mačkarka.Pitam za savet one koji imaju mačku. Ti verovatno nemaš takvo iskustvo?
Ona je mačkarka.
Значи ја треба да одобравам утамничење животиње. Не пада ми на памет.Zavisi šta pod tim podrazumevaš. Na osnovu ovakvih komantara ja je ne bih svrstala u tu grupu ali to nije ni bitno.
Pitam za savet one koji imaju mačku. Ti verovatno nemaš takvo iskustvo?
Aha evo vidimPitanje za vlasnike macaka- kako ste resili zastitu na prozorima da macka ne iskoci napolje? Vidim da po pet shopovima ima mreza koje su za terase, ali šta raditi sa prozorima? Imam PVC prozore i na njima obične komarnike stavljene pre ere mačora koji za njega ne predstavljaju prepreku da se o njih okaci i iscepa ih tako da...ne znam šta mi valja činiti.

Jesi li imala i Gavrila Principa?i stvarno je bio ferdinand bre <3
Mozes da ih skrojis za prozorNa terasu cu mrežu, to je ok, nisam znala da se takve mreže stavljaju i na prozore.

stvarno zasluzuje da bude rucak, bude mi zao sto ne mogu da je pustimjednom je gasa ulovio goluba preko prozora, pojma nemam kako, sekunda je to bilaJa sam mnogo visoko.... nema prezivljavanja....
Da sam 1 sprat iskreno ne bih stavila nista....i vrlo rado bih je podrzavala u lovu na glupe golubove.....imala bih komarnike za leto a zimi bi ih dizala.... ovako hbg moram uvek jedno oko na djavolka....
A golubovi....boze ima li gluplje zivotinje....ona spava na prozoru, on sleti pored njestvarno zasluzuje da bude rucak, bude mi zao sto ne mogu da je pustim
.