Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
A od koga im dobija tata? Sa koliko 60-70 god?Pa iznenadjujuce da je da neko sa 4 banke ocekuje pare od tate.
Od babe.
Sta je vama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A od koga im dobija tata? Sa koliko 60-70 god?Pa iznenadjujuce da je da neko sa 4 banke ocekuje pare od tate.
Meni je bila predivna.Mislim da Hari sve radi iz inata ,zbog onog sta su njih uradili.
E da se jednom i s tobom slozim.A od koga im dobija tata? Sa koliko 60-70 god?
Od babe.
Sta je vama?

Oni rade za kraljevstvo Cicak. Njihov ceo zivot je posvecen tome.A od koga im dobija tata? Sa koliko 60-70 god?
Od babe.
Sta je vama?
Роде се у богатству и слави али имају и велику одговорност, за целу нацију.Oni rade za kraljevstvo Cicak. Njihov ceo zivot je posvecen tome.
Pravila postoje da bi se krsila.
Majka im je to pokusala, sin nastavlja, s tim da racuna da je sin, pa nece njega.
Да, али није била калибар за краљицу, а то је требала бити.Била је добра особа, народ је то осетио.
А што није оженио Камилу?Мајка је имала разлога, Чарлс јој је другог дана брака рекао да је не воли. Служила је за приплод а Камила је била она права.
Да, али није била калибар за краљицу, а то је требала бити.
Нико је није тукао по ушима да се удаје за принца па још УК.
Краљица нема свој приватни живот како јој се ћефне. То је та одговорност велика коју носи та позиција.
Он је не само краљица УК, већ читавог Комонвелта.
16 држава, 2,5 милијарде људи.
А што није оженио Камилу?
Па шта ако није ваљао брак? Она није била ти или ја, жена из народа, па да може да се пренемаже.Имала је оно нешто што ове две младе немају - елеганцију, отменост, поглед, не знам, нешто.
Била би и дан данас жива да је тај брак ишта ваљао. Али није.
како је после смео?Није смео.
Па шта ако није ваљао брак? Она није била ти или ја, жена из народа, па да може да се пренемаже.
Она се удала да буде краљица. Тачка.
Каква црна м/ж љубав испред тога.
како је после смео?
Па зар заиста мислиш да ти људи , који се од малена подижу као политичка аристократија, не знају шта је брак из интереса тј. не уче их да им то следује?Била је живо биће па тек онда будућа краљица. Лош избор, обострано.
Па зар заиста мислиш да ти људи , који се од малена подижу као политичка аристократија, не знају шта је брак из интереса тј. не уче их да им то следује?
Не спорим ја да је она била својтљива, али свакако није била калибар за улогу у коју се пласирала.
Замисли да се тако понашала једна Марија Терезија или Катарина Велика, на крају и краљица Елизабета.
Ништа од тих царстава и краљевстава не би било.
Што се касније и видело.
Чим су трон преузимали емотивно лабилни ликови, царства су кренула стазом суноврата.
А Дајана је била наивна, наравно из чисте као суза љубави се удала за принца, будућег краља.Тако што се престола одрекао у корист сина. Он неће никада бити краљ.
Не знам шта би ти Енглези рекли да им ово кажеш.У данашње време носиоци краљевског трона немају ту улогу какву су у прошлости имали те се и озбиљност схватања те улоге драстично променила.
Baš tako, imala je predivna dva dečaka, mogla se posvetiti njima, i zaposliti zgodnog ličnog sekretara.А Дајана је била наивна, наравно из чисте као суза љубави се удала за принца, будућег краља.
У такву наивност од стране неког ко је растао у аристократској породици где су се бракови вековима склапали из интереса, не могу да поверујем.
I zavrsila kao “prava”.Мајка је имала разлога, Чарлс јој је другог дана брака рекао да је не воли. Служила је за приплод а Камила је била она права.
Nisam gledala intervju dalje od momenta kad su rekli da cekaju devojcicuMa Čile uvek kontrira. Zamisli da se ona i muž odsele u Budvu i kažu ćaletu - ti radi, a nama treba za troškove 10000 eura mesečno, pa postaraj se.
Ali kasno se shvati da zele svoj privatni zivot.Да, али није била калибар за краљицу, а то је требала бити.
Нико је није тукао по ушима да се удаје за принца па још УК.
Краљица нема свој приватни живот како јој се ћефне. То је та одговорност велика коју носи та позиција.
Она је не само краљица УК, већ читавог Комонвелта.
16 држава, 2,5 милијарде људи.
Ali vidis da jeste.Па шта ако није ваљао брак? Она није била ти или ја, жена из народа, па да може да се пренемаже.
Она се удала да буде краљица. Тачка.
Каква црна м/ж љубав испред тога.
Не знам шта би ти Енглези рекли да им ово кажеш.![]()
Hoces da kazes da su one bile uzorne?Па зар заиста мислиш да ти људи , који се од малена подижу као политичка аристократија, не знају шта је брак из интереса тј. не уче их да им то следује?
Не спорим ја да је она била својтљива, али свакако није била калибар за улогу у коју се пласирала.
Замисли да се тако понашала једна Марија Терезија или Катарина Велика, на крају и краљица Елизабета.
Ништа од тих царстава и краљевстава не би било.
Што се касније и видело.
Чим су трон преузимали емотивно лабилни ликови, царства су кренула стазом суноврата.