Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, naivna jadna nije ga nikad izguglala. Nije imala pojma ko su oni, maltene.
Mislim da su dali autogol sebi ovim intervjuom, ne znam ni šta su mislili da će da postignu i dobiju, osim dobrog honorara.
Kruna je firma, institucija, neuništiv mehanizam vekovima i ostaće takva vekovima. Neće je srušiti, promeniti, niti modernizovati jedna loša američka glumica.

Mislim da su dali autogol sebi ovim intervjuom, ne znam ni šta su mislili da će da postignu i dobiju, osim dobrog honorara.
Kruna je firma, institucija, neuništiv mehanizam vekovima i ostaće takva vekovima. Neće je srušiti, promeniti, niti modernizovati jedna loša američka glumica.
Dobar honorar i da se Amerikacni prime na pricu, da se osigura jos prihoda, da ostanu relevantni.
Ako stvarno veruju da mogu da sruse monarhiju, onda su ozbiljno opiceni

Prilozi

• Screenshot_20210309_230202.jpg
    Screenshot_20210309_230202.jpg
    119,5 KB · Pregleda: 61
Простота.
Никад не бих очекивала од једног принца да се овако бедно понесе.
Пљувати јавно своју породицу, као да је себи пљунуо у лице.
И због кога?
Због персоне која ће га шутнути чим нађе бољу прилику, с обзиром да је остао без пара.
Ау, како ће ова авантура скупо да га кошта.
Али, сам пао, сам се убио.

Nju kako sam ja shvatila ne vole zato sto je mulatkinja.
Ne znam koliko je istine u seriji Kruna ali ni Dajana im nije odgovarala. Samo ova Kejt koja mi ne djeluje ni malo sretno. Tesko je tim zenama kad iz anonimnosti dodju u najpoznatiju porodicu na svijetu.
Ne, mislim da nije to razlog.Dajana je opet druga priča.. Mislim ni da Kejt nije lako u mašineriji, ali ona dobro razume svoju ulogu i pristala je da je igra do kraja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back