електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
И ја мислим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i zeljko samardzic, pola covek pola osmi martpersonifikacija osmog marta

Мени је хит био када сам се ујутру пробудила и схватила да смо се Чичак и ја током ноћи купале заједно у кади.Свашта ли човек сања кад заспи после ручка и одвали два сата. Као, ја и Нина разгледамо неке уметничке монографије у кафани на Славији. Дошао келнер да наплати а ње одједном нема.
Мени је хит био када сам се ујутру пробудила и схватила да смо се Чичак и ја током ноћи купале заједно у кади.
OhohoooМени је хит био када сам се ујутру пробудила и схватила да смо се Чичак и ја током ноћи купале заједно у кади.
Eeeeeee... da znas sta sve umemnisam znao da je takva

nie to nista kako je meni bilo kad sam shvatio da sam se kupao s tobom i chiletom u kadiМени је хит био када сам се ујутру пробудила и схватила да смо се Чичак и ја током ноћи купале заједно у кади.
Mozda nisam napisala Ali ja svasta umem!Ти макар знаш како Чиле изгледа а ја за Нину не знам чак ни после овог сна. Баш чудно.

ne ti, ninaOhohooo
Jesam ti pokazala sta umem
Eeeeeee... da znas sta sve umem![]()

Jesi ti siguran da bi mogao da izadjes na kraj sa nas dve?nie to nista
nie to nista kako je meni bilo kad sam shvatio da sam se kupao s tobom i chiletom u kadi
Немогуће да си претек'оnie to nista
nie to nista kako je meni bilo kad sam shvatio da sam se kupao s tobom i chiletom u kadi

Ma pusti ... znamne ti, nina![]()

a de bi mogoJesi ti siguran da bi mogao da izadjes na kraj sa nas dve?