- Poruka
- 73.935
To je san, neobjašnjivo je. Samo eto, znaš.ali onda mora da ima neki oblik/izgled u snu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je san, neobjašnjivo je. Samo eto, znaš.ali onda mora da ima neki oblik/izgled u snu?![]()
To je san, neobjašnjivo je. Samo eto, znaš.
Pa to je Tab, neobjašnjivo je šta je problem. Mislim, nije baš, nego treba mnogo vremena.Ja to razumem.
Eto i Elektrika razume.
Šta je problem sa ovim Tabom?
Osim što ne postoji.

Ti ne sanjas?kako moguda znam da je neko ako ga ne prepoznajem?
Gledala ja. Na jednom komšijskom forumu su natipkali 200 strana komentara. E, to je zabavaJel gledao neko Oprin intervju sa Hari i Megan?
Meni je prilično zabavno da pratim![]()

Malo na pocetku pa sam odustala. Vidim danas da su ljudi mnogo zainteresovani. Ona mi je jako nesretno izgledala.Jel gledao neko Oprin intervju sa Hari i Megan?
Meni je prilično zabavno da pratim![]()
Komentarisala bih i ja da je još nekom zabavno, ali ovde su zabavne druge stvariGledala ja. Na jednom komšijskom forumu su natipkali 200 strana komentara. E, to je zabava![]()

Pa to je Tab, neobjašnjivo je šta je problem. Mislim, nije baš, nego treba mnogo vremena.![]()

Meni je bilo zalosno i grozno mi je sto je ljudi napadaju.Ona stara azdaja dok i nju ne ubije nece odustati.Komentarisala bih i ja da je još nekom zabavno, ali ovde su zabavne druge stvari![]()
Gledala ja. Na jednom komšijskom forumu su natipkali 200 strana komentara. E, to je zabava![]()

Pdf KokošinjacForum.hr. Ženski kutak.
Meni nije jasno ni ko je napada,ni zasto? I sta oni u stvari hoce?Meni je bilo zalosno i grozno mi je sto je ljudi napadaju.Ona stara azdaja dok i nju ne ubije nece odustati.
Nije.a jel bilo i burde na gomili?![]()

To samo ja kad sanjam.a jel bilo i burde na gomili?![]()

Pdf Kokošinjac

to su uzeli od nasForum.hr. Ženski kutak.
Znamo kako ne znamo.Mislim da niko ne zna kako ona izgleda.
I biće da je Nina mit.
I meni se vise svidjao naziv zenski kutak.to su uzeli od nas
kod nas su se nekad zene zvale "zenski kutak"
to sam tako lepo smislio davno
bas mi je onako nezno i cool...
i onda su se zene pobunile kako su u zapecku i trazile ovo bezlicnio "zene"
nikad prezaljen naziv foruma![]()