Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kvinsi:
Komentarisala bih i ja da je još nekom zabavno, ali ovde su zabavne druge stvari :lol:

Meni je bez veze što su sad našli da kukaju kako su im obustavili prihode, jadni moraju da žive od nasledstva, kad se veliki deo ljudi nalazi u finansijskom kolapsu. Baš su delovali kao dvoje razmažene dece. Niko im živ ne brani da sad luduju po USA, ali nedostaje im valjda publicitet.

Meni je bilo zalosno i grozno mi je sto je ljudi napadaju.Ona stara azdaja dok i nju ne ubije nece odustati.
Meni nije jasno ni ko je napada,ni zasto? I sta oni u stvari hoce?
a jel bilo i burde na gomili? :D
Nije.🙂 Ali stvarno sam "Nadu" bila totalno zaboravila da je ikad postojala.
Mozak je cudna stvar.🙂

ja sam jedno vreme sanjao kako trcim nekakve duge trke, po asfaltu, od mesta do mesta.. reko, koji mi je kur.., trcao sam pre sto godina i nema sanse da cu nekad jos trcati neku trku.. narocito ne na duge staze... ne znam koliko je tacno proslo vremena, a proslo je dosta, i ja evo trcim te sanjane trke...
a sad cesto sanjam kako ubacujem loptu u kos... i na javi imam zelju da ubacujem loptu na kos i da tapkam al nikako da krenem.. na poslu ima coja loptu al ako budem trazio loptu, on ce hteti da ide sa mnom... onda ce reci: ajmo jedan na jedan... pa ce me razneti sa svojih stotridesetinestokila... izmisljace mi treninge, terace me da radim cuycnjeve, sklekove..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back