Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Gledam strebere... igrala sa decom memorijskih kartica sa zastavama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo.Отац одрадио хемо данас, добро је. Сам отишао, сам се вратио.

Bravo.
Drzim fige![]()
Super. Obično i ne bude odmah naročitih tegoba, ako ih bude to je tamo između 10 i 15 og dana kad krenu da padaju leukociti. Tad je važna ishrana jako. Ima li mučnine?Отац одрадио хемо данас, добро је. Сам отишао, сам се вратио.
ne moze da ti odgovori, forumski je murtva trenutnoSuper. Obično i ne bude odmah naročitih tegoba, ako ih bude to je tamo između 10 i 15 og dana kad krenu da padaju leukociti. Tad je važna ishrana jako. Ima li mučnine?
A taman htjela da joj proslijedim snimakubise je dusmani

Šta bi?ne moze da ti odgovori, forumski je murtva trenutno
kakav? da nije onaj sto sam upravo gledaoA taman htjela da joj proslijedim snimak![]()
nemam pojma, samo vidim da je murtvaŠta bi?
Ne znam . Vjerovatno je ostra bila.Šta bi?
Ne znam sta si gledao. Hadzifejzovic i Vucic.kakav? da nije onaj sto sam upravo gledao
Pa prozivala me neku dan za to,pa da joj posaljem.znao sam.. to sam gledao
Koliko si ludpa okaci.. videce ona... cetrdeset dana ce joj dusa jos lutati ovim svetom
Nije zanimljivo ako ne moze da komentarise.Nisam rekla da je spustio nego da najavljuju bomba razgovor. Nije se Vucic dao. Kad bi istina bilo ono sto je pricao ja bih njegovu sliku na zid stavila.video sam malo kad ste raspravljali.. i da si komentarisala da je vucku nesto spustio.. ebga, ja i nisam video da mu je nesto doskocio... vidi se da je dosao naostren ko petlic, zeljan da ga porazi pred publikom... ali mu to bas nigde nije poslo za rukom
I mičekam da mi se prispava![]()