Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala drugari, sad smo se vratile cerka i ja
njega smo smestile u zemsku bolnicu
cekali smo 6 sati da dodje na red i posle jos 3 da pokupimo rezultate
ispred nas je bilo 60 pacijenata
za osoblje zemunske bolnice mogu samo da kazem da su ljudi pravi profesionalci sa velikim srcima u grudima i debelim nervnim sistemom
ono sto sam osetila dok smo ceklai je bila ogromna ljubav za pacijente
da se ja pitam, svakog meseca bih ljudima na racun uplatila blanko sumu, da sami podignu koliko im treba
sad smo cerka i ja na redu, izmerile smo temp
ona ima 38c, ja 37,2

za osoblje zemunske bolnice mogu samo da kazem da su ljudi pravi profesionalci sa velikim srcima u grudima i debelim nervnim sistemom
da se ja pitam, svakog meseca bih ljudima na racun uplatila blanko sumu, da sami podignu koliko im treba
ona ima 38c, ja 37,2
O bre imate li kakvu terapiju? Jesu li vama snimili pluća?

O bre imate li kakvu terapiju? Jesu li vama snimili pluća?
Nisu Afro, mi ne mozemo, morale bi prvo I kovid ambulantu
Uradile smo juce analizu krvi I nemamo velikih oscilacija vrednosti, za sada necemo da idemo..ionako smo u izolaciji, prelezacemo u kuci..ako se promeni na gore, uzecemo antibiotike..ja se osecam kao da mi neko vozi traktor sa pretrpanom prikolicom po kicmi I kolenima..ali se tako osecam I kad imam grip
Jedino sto se razlikuje je nacin na koji se promenio ukus..zakasljala sam se I probudio me taj cudni metakni ukus jer sam mislila da mi je u ustima pregrizena gusenica..fuj :)

ona ima 38c, ja 37,2
Drzim vam fige da sve prodje ok i sa njim i sa vama...
Cuvajte se...

Sto se tice para... Samo da se nasmejem... Ne da ne misle na nas. Nego ovo sto radimo i za koje pare, je nas cist entuzijazam....

Drzim vam fige da sve prodje ok i sa njim i sa vama...
Cuvajte se...

Sto se tice para... Samo da se nasmejem... Ne da ne misle na nas. Nego ovo sto radimo i za koje pare, je nas cist entuzijazam....
Нажалост.
Ја бих при запошљавању лекара и осталог медицинског особља рекла да напишу колику плату желе и толику би добили. Али нема мито и слично. Ради часно и реци колико желиш, заслужио си.
Мени је ваш посао за дубоки наклон. И ретко сам имала негативна искуства. Заправо, једина су и била са хирурзима. Остали, капа доле.
Не могу описати колико сам се изнервирала када је једна особа одавде написала да бити мед. сестра није занимање него дијагноза. Срамота! Тада ми је све било јасно... Но, добро.

Ja sam poslednja dva dana bila super, danas sam opet kao da me je neko tukao, probudila se sa glavoboljom i pritiskom u sinusima, ajd da ne pijem ništa na prazan stomak, izađem u šetnju, jedva 2000koraka i jedva sam se dovukla kući. Sad sam legla, ne mogu ni da jedem, prespavala bih do petka najradije.
mislim da treba da mirujes, da ne ides u setnju, ako ti iole nije dobro : (
sta su rekli zmuu juce?

mislim da treba da mirujes, da ne ides u setnju, ako ti iole nije dobro : (
sta su rekli zmuu juce?

Morala sam da proluftiram glavu, evo sad mirujem, u suštini ne mogu da nadišem, ali mi je ok saturacija, 98, verovatno zbog sinusa ili malokrvnosti.
Žmu ok, čista su mu pluća, ali mu opet raste crp.
Preporuka je da u pon odradi crp opet pa u utorak da ode na kontrolu, ako bude ok. Ako se pogorša da ode odmah.
Sad sam popila kafetin kold, malo da otpuste sinusi, možda malo i kljucnem, nakupio mi se umor, dve noći sam slabo spavala, em ono žmu krkljao i pucketao, em i klinji počeo neki kašalj, mnogo sam se smorila, sad i sanjam gluposti. Od ovog i čitaviji da odlepe a ne mi koji smo već načeti 🤪

Нажалост.
Ја бих при запошљавању лекара и осталог медицинског особља рекла да напишу колику плату желе и толику би добили. Али нема мито и слично. Ради часно и реци колико желиш, заслужио си.
Мени је ваш посао за дубоки наклон. И ретко сам имала негативна искуства. Заправо, једина су и била са хирурзима. Остали, капа доле.
Не могу описати колико сам се изнервирала када је једна особа одавде написала да бити мед. сестра није занимање него дијагноза. Срамота! Тада ми је све било јасно... Но, добро.
bravo bogisha, bas si galantan kad dajes iz drzavne kase.. meni treba dve hiljade evra mesecno.. nema problema, evo ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back