Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morala sam da proluftiram glavu, evo sad mirujem, u suštini ne mogu da nadišem, ali mi je ok saturacija, 98, verovatno zbog sinusa ili malokrvnosti.
Žmu ok, čista su mu pluća, ali mu opet raste crp.
Preporuka je da u pon odradi crp opet pa u utorak da ode na kontrolu, ako bude ok. Ako se pogorša da ode odmah.
Sad sam popila kafetin kold, malo da otpuste sinusi, možda malo i kljucnem, nakupio mi se umor, dve noći sam slabo spavala, em ono žmu krkljao i pucketao, em i klinji počeo neki kašalj, mnogo sam se smorila, sad i sanjam gluposti. Od ovog i čitaviji da odlepe a ne mi koji smo već načeti 🤪
Drz se, ja sam kukala na psihu najvise, ali procice, znas vec <3
Zmuu su snimali ili slusali pluca?

Lunjo, držim pesnice da brzo prođe. :(
I divki i ćerki, sa što manje komplikacija.
Elektriku ne mogu da pitam kako joj ćerka, vidim da su je noćas vitaminizirali.
Jel idete danas na groblje?
Mom ujaku bi danas bio 63.rodjendan. :(
Jako mi nedostaje.
Ne idem. Prehladjena sam i dobila sam.
Нажалост.
Ја бих при запошљавању лекара и осталог медицинског особља рекла да напишу колику плату желе и толику би добили. Али нема мито и слично. Ради часно и реци колико желиш, заслужио си.
Мени је ваш посао за дубоки наклон. И ретко сам имала негативна искуства. Заправо, једина су и била са хирурзима. Остали, капа доле.
Не могу описати колико сам се изнервирала када је једна особа одавде написала да бити мед. сестра није занимање него дијагноза. Срамота! Тада ми је све било јасно... Но, добро.
Ahahahahah macka :lol: :rotf: :rotf::rotf:

1615032429536.png

ćao :rumenko:

Toe kus-kus i patlidžan..je l tako?

E....bio na zadušnicama i posle kaže Aj do LIdla. Sad sam išao u taj,. A znamo lepo da je taj loš. Naroda na buljuke. I red ne može da se izađe sa parkinga. Još BiH bio na parkingu, da nisam Fangio..pokažem lepo liku sa hoću da izađem sa park. mesta on meni kao pokazuje da neće da me pusti.
Ja njemu onda okej, ispred neka retko dobra žena zmaj vozač i to u pikapu.. izrotiramo se da ne izlazimo dupetom međ Turke i ja za njom. Ovaj siroma stao nešto trub-trub, ja mu kažem onako jbg, qme, ko te **** sad, lepo sam te pitao..

Inače je narod sebičan tako kao raja, kapiram da je gužva jer očekuju totalni lokdaun..mogu da se kladim..paničari..užas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back