гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
svako cvijece mi ugine. ali zato svaka biljcica mi bude super. kako sa biljkama tako i sa ljudima, mora se nesto voljeti i posvetiti se tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sablje su isto militantneZa kaktuse i neke ratoborne biljke (;

Nije to ostavljanje ljudi, neće svako ceo dan da kuva supu da bi je nekome odneo, kupiće hranu, pomoći će, ali i u tome postoje razna rešenja.ja bi vala govn.o pojo ako treba, nikad ne ostavljam ljude. evo sa bz i ne razgovaram ali je majka djeteta koje volim pa onda ne mogu ni nju drugacije da tretiram.
a i ne pozdravljamo se na ulici, ali kad bi joj nesto trebalo ucinio bi.
ako nemam vremena mogu da kupim nesto zdravo i odnesem. ima dobrih restoranaNije to ostavljanje ljudi, neće svako ceo dan da kuva supu da bi je nekome odneo, kupiće hranu, pomoći će, ali i u tome postoje razna rešenja.
Majka je i žena koja dete hrani gotovim supicama i čipsem, a i ona koja juri bio namirnice za kuvanje i sama mesi hleb da bi bio bez aditiva. Ili otac, ima ih raznih.
To jeste.Мени је Дивкино понашање сасвим нормално. Када се људи цивилизовано разиђу, а остане поштовање и љубав која је променила облик, нестала страст а остало пријатељство, тај третман има смисла. Било би лепо да смо сви могли тако...
Upravo sam to htela da kažem, muškarci će tu brigu ispoljiti na drugačiji način, ne mogu očekivati da će umeti da mi skuva istu supu kakvu ja kuvam njemu. Brinuće i zbrinuće onako kako ume, i može.ako nemam vremena mogu da kupim nesto zdravo i odnesem. ima dobrih restorana
Аха... Ја сам само упала у ваше кометареTo jeste.
Samo se raspravala vodila o tome da li muž na isti način brine o ženi kada je bolesna, kao što ona brine o njemu.

Da.Престани да очекујеш па се нећеш ни разочарати.
Kako si ti puna razumevanja.Ne čekaj da ponudi, lepo reci šta ti treba, ne verujem da bi rekao da neće da ti skuva čaj.
Nego tebe vređa zašto on sam ne trčkara oko tebe kao što ti radiš oko porodice. Drugačiji je, moraš mu nacrtati. Ne primećuje te "sitnice", rešava krupne svetske probleme, odlazak na Mars i spasavanje čovečanstva...![]()

u pravu siNije to isto. Ideš ti, verovatno bi i Čičak išla. Pitanje je da li bi ti ex uradio isto, kuvao kompote i supe, i 3x dnevno dolazio kod tebe.
Napao je da idem kod dr, a ja necu.u pravu si
on pozove, pita, dodje kad mi nije dobro
ali ne bi na nacin na koji to ja radim
mislim da ima veze i sa polom, materinski instikt i paznja je data zenama, muskarci su kruti za toliku osecajnost
cerku i mene je lomilo dva danaJuce sam popila 5 brufena od 400... i preko dana sam ok... lomi me ali funkcionisem
Ali nocas... hladnoooo, popijem brufen, pa se preznojim, dva puta sam se presvlacila a oka sklopila nisam... svaki polozaj me boli... svaka dlaka na telu...
Od jutros sam bolje, bolela me glava i leva ruka jako pa sam popila kafebol...
Sad pijem caj...

Zašto bi tebi bilo bolje da se i on razboli? Nije to nikakav dokaz ljubavi. Ovako može da vodi računa o tebi, ako i on bude bolestan onda mora neko treći da vam pomogne.Napao je da idem kod dr, a ja necu.
Krece na posao i kaze “Cao” a ja namerno krenem da ga poljubim i on kao “Pa dobro ne mora da mi predje.”
Tek cujes moju cerku:”Ne mora on, ja cu da te poljubim mama!”
Posle kazu muskarci jaci pol.
U cemu tacno?
u krupnim stvarima, ratniciNapao je da idem kod dr, a ja necu.
Krece na posao i kaze “Cao” a ja namerno krenem da ga poljubim i on kao “Pa dobro ne mora da mi predje.”
Tek cujes moju cerku:”Ne mora on, ja cu da te poljubim mama!”
Posle kazu muskarci jaci pol.
U cemu tacno?
Bogi, ne preteruj!Ja уопште не верујем у то преношење вируса љубљењем. Љубљење јача имунитет.