Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Када сам засадила зумбул, каже клинац- процветала ти је она кртола :lol:

А прошли викенд сам узела предивну, раскошну белу цикламу. Баш је елегантна :zaljubljena:
Volim cveće..izeš terasu i dvorište bez cveća..s.r. sam zasadio prošle godine dve ruže stablašice. Kad je to Bogi moj procvetalo....ih (:

E jadno moje cveće!
Sreća pa nemaju net, da vide kakav tretman dobijaju njihovi rođaci, tačno bi se samoubilo. :sad2:
Isto:lol:
Jedan stari kolega je imao kancelariju punu cvijeca. Imali su stakleni zid i njegove biljke su se pruzale svuda, ooogromna kancelarija je bila.
Ali covjek je razgovarao sa njima, doslovno je isao od saksije do saksije i tepao im:lol: I meni je skrenuo paznju da onaj ko ne voli biljke,ne treba ni da ih muci. Ako hoces da ih gajis, posveti im se.
Ja volim da vidim,ne volim da im titram.
Imam spatifilum koji je cvjetao kada je kupljen i nikada posle. A u kancelariji cvjeta sve vrijeme, samo ga zaliju dva puta nedjeljno.
Orhideja kao da mi je prerasla, vec su joj otpali cvjetovi.
I imam neku biljkicu koja ne cvjeta, kod ostalih je to zbunic, meni se izduzi i olinja, eno je u vodi bolje opstaje nego kada je posadim.

Ми чекамо гинко билобу да никне. Па да се пресади...

А имали смо и две месождерке. Само је то мрцварење. Један период их држиш нормално, један у фрижидеру. Не смеш заливати, само прскаш. И тако...

Nije to isto. Ideš ti, verovatno bi i Čičak išla. Pitanje je da li bi ti ex uradio isto, kuvao kompote i supe, i 3x dnevno dolazio kod tebe.
ja bi vala govn.o pojo ako treba, nikad ne ostavljam ljude. evo sa bz i ne razgovaram ali je majka djeteta koje volim pa onda ne mogu ni nju drugacije da tretiram.
a i ne pozdravljamo se na ulici, ali kad bi joj nesto trebalo ucinio bi.

Isto:lol:
Jedan stari kolega je imao kancelariju punu cvijeca. Imali su stakleni zid i njegove biljke su se pruzale svuda, ooogromna kancelarija je bila.
Ali covjek je razgovarao sa njima, doslovno je isao od saksije do saksije i tepao im:lol: I meni je skrenuo paznju da onaj ko ne voli biljke,ne treba ni da ih muci. Ako hoces da ih gajis, posveti im se.
Ja volim da vidim,ne volim da im titram.
Imam spatifilum koji je cvjetao kada je kupljen i nikada posle. A u kancelariji cvjeta sve vrijeme, samo ga zaliju dva puta nedjeljno.
Orhideja kao da mi je prerasla, vec su joj otpali cvjetovi.
I imam neku biljkicu koja ne cvjeta, kod ostalih je to zbunic, meni se izduzi i olinja, eno je u vodi bolje opstaje nego kada je posadim.
Ali ja sam šetajući paradoks.
Ne volim, zalijem kad se setim, kad nekad presađujem svi se skupe da se čude i krste što to radim. Ali imam puno predsoblje cveća, ima mnogo svetla, a nije pretoplo i sve uspeva. Ako neko ode, samo istresem u kantu, a ostavim saksiju. Mislim, ni ne mrzim ga, samo ne osećam ništa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back