Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
857a1ff3da794fa55382e26090252ee9.jpg

ja bi vala govn.o pojo ako treba, nikad ne ostavljam ljude. evo sa bz i ne razgovaram ali je majka djeteta koje volim pa onda ne mogu ni nju drugacije da tretiram.
a i ne pozdravljamo se na ulici, ali kad bi joj nesto trebalo ucinio bi.
Nije to ostavljanje ljudi, neće svako ceo dan da kuva supu da bi je nekome odneo, kupiće hranu, pomoći će, ali i u tome postoje razna rešenja.

Majka je i žena koja dete hrani gotovim supicama i čipsem, a i ona koja juri bio namirnice za kuvanje i sama mesi hleb da bi bio bez aditiva. Ili otac, ima ih raznih.

Мени је Дивкино понашање сасвим нормално. Када се људи цивилизовано разиђу, а остане поштовање и љубав која је променила облик, нестала страст а остало пријатељство, тај третман има смисла. Било би лепо да смо сви могли тако...

Nije to ostavljanje ljudi, neće svako ceo dan da kuva supu da bi je nekome odneo, kupiće hranu, pomoći će, ali i u tome postoje razna rešenja.

Majka je i žena koja dete hrani gotovim supicama i čipsem, a i ona koja juri bio namirnice za kuvanje i sama mesi hleb da bi bio bez aditiva. Ili otac, ima ih raznih.
ako nemam vremena mogu da kupim nesto zdravo i odnesem. ima dobrih restorana

Мени је Дивкино понашање сасвим нормално. Када се људи цивилизовано разиђу, а остане поштовање и љубав која је променила облик, нестала страст а остало пријатељство, тај третман има смисла. Било би лепо да смо сви могли тако...
To jeste. :heart:

Samo se raspravala vodila o tome da li muž na isti način brine o ženi kada je bolesna, kao što ona brine o njemu.

To jeste. :heart:

Samo se raspravala vodila o tome da li muž na isti način brine o ženi kada je bolesna, kao što ona brine o njemu.
Аха... Ја сам само упала у ваше кометаре :lol:
Мислим да то нема везе са полом. И некако се подразумева да је обострано, бар би требало.

А пример из околине. Муж је пуно радио, био на терену. Жена се смртно разболела пала у кревет. Двоје деце. Син средњошколац, и ћерка уписала медицину. Знате ли ко је водио рачуна о мами, купао је, хранио? Син. Мислим, јесте, обоје су њена деца. Али неко ко упише медицину, с намером да буде лекар и помаже људима, а болесну маму ни не констатује ми је јааако чудно.

Престани да очекујеш па се нећеш ни разочарати.
Da.
To mi je plan.

Jos pre 10 godina kad sam bila u bolnici i skontala da mogu umreti shvatila sam koliko je covek ustvari sam kad je bolestan. Zivot se svima nastavlja, cak i kad tvoj stane. Zato osobe poput mene moraju da nauce onu “U se i u svoje kljuse”
Ne čekaj da ponudi, lepo reci šta ti treba, ne verujem da bi rekao da neće da ti skuva čaj.

Nego tebe vređa zašto on sam ne trčkara oko tebe kao što ti radiš oko porodice. Drugačiji je, moraš mu nacrtati. Ne primećuje te "sitnice", rešava krupne svetske probleme, odlazak na Mars i spasavanje čovečanstva...:lol:
Kako si ti puna razumevanja. :heart:

Juce sam popila 5 brufena od 400... i preko dana sam ok... lomi me ali funkcionisem
Ali nocas... hladnoooo, popijem brufen, pa se preznojim, dva puta sam se presvlacila a oka sklopila nisam... svaki polozaj me boli... svaka dlaka na telu...
Od jutros sam bolje, bolela me glava i leva ruka jako pa sam popila kafebol... :aha:
Sad pijem caj...

u pravu si
on pozove, pita, dodje kad mi nije dobro
ali ne bi na nacin na koji to ja radim
mislim da ima veze i sa polom, materinski instikt i paznja je data zenama, muskarci su kruti za toliku osecajnost
Napao je da idem kod dr, a ja necu.
Krece na posao i kaze “Cao” a ja namerno krenem da ga poljubim i on kao “Pa dobro ne mora da mi predje.” :lol:
Tek cujes moju cerku:”Ne mora on, ja cu da te poljubim mama!” :heart:

Posle kazu muskarci jaci pol.
U cemu tacno?

Juce sam popila 5 brufena od 400... i preko dana sam ok... lomi me ali funkcionisem
Ali nocas... hladnoooo, popijem brufen, pa se preznojim, dva puta sam se presvlacila a oka sklopila nisam... svaki polozaj me boli... svaka dlaka na telu...
Od jutros sam bolje, bolela me glava i leva ruka jako pa sam popila kafebol... :aha:
Sad pijem caj...
cerku i mene je lomilo dva dana
zet ne izlazi iz kreveta punih sdam dana, sestru je uhvatila teperatura, ali je ona na nogama svo vreme
mora zetu neko da prinosi cajeve :)
moju majku je slomilo, nema temp i dalje, ali je lomi svaki zglob..sinoc je i povracala
ex-u je ponovo skocila temperatura na 38,5
zvala sam tehnicare iz laboratorije da mu izvade krv ponovo
on ne moze nista da jede
ima osecaj mirisa, ali mu se ukus poremetio
juce je uzeo vocni jogurt i kaze da ga pece jezik koliko oseca slatko..a on normlanog ukusa
malopre sam mu pomesala obican sa zaledjenim malinama i borovnicama, mozdace to moci da pojede

Napao je da idem kod dr, a ja necu.
Krece na posao i kaze “Cao” a ja namerno krenem da ga poljubim i on kao “Pa dobro ne mora da mi predje.” :lol:
Tek cujes moju cerku:”Ne mora on, ja cu da te poljubim mama!” :heart:

Posle kazu muskarci jaci pol.
U cemu tacno?
Zašto bi tebi bilo bolje da se i on razboli? Nije to nikakav dokaz ljubavi. Ovako može da vodi računa o tebi, ako i on bude bolestan onda mora neko treći da vam pomogne.

u fizickoj snazi?
mislim da je Cickov muz prilicno zbunjen razlicitim signalima koje dobija od supruge...te zena majka kraljica, te nezna srna, te zmaj poslovna zena...te kuva, te nece da kuva...ako ti treba njegova pomoc trazi je i nemoj da si razmazeno sisavce koje pisti za paznjom. reci sta ti treba od njega, daj mu sansu da ti to i pruzi. ili bar sansu da ti objasni da nesto moze da uradi, a nesto ne moze.
svi smo skloni dramljenju kada nam nije dobro, al tebi Cicak, nije dobro bar nedelju dana svakog meseca. pocni da pijes hormone i uhvati jedan ritam ponasanja, i, ovaj, pitaj ga ponekad ima li nesto sto bi ti kod sebe mogla da promenis, a njega eventualno cini nervoznim ili razdrazljivim. brak je zajednica, nije inokosan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back