Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ne znam...meni djeluje da je izmedju zivot onaj regularni
jer ta...kontinuirana sreca...ili si glup ili si na lijekovima...nekim srecnim
a ni nesreca nije u vecini slucajeva dozivotna robija
vec naidju periodi...osim kad je covjek bolestan pa mu nesreca dodje ko simptom ili posljedica :(
pa ne mora to da bude ona hajhoj sreca uvek
ali je za mene sreca i to zadovoljstvo svakodnevnim zivotom, smirenost koju u njemu imas
ne mora uvek da bude stepen leptirica u stomaku
jel znas da se meni s one solje obrisala u sudomasini ta poruka
eto, toliko je to solidna ideja 😆
jesi sad nesrecna zbog toga :malav:

To nisam nikad probala.

More moze... ne mora da sluzi, ali bar caj da mi skuva kad sam prehladjena ne bi ga ubilo

Ne mogu, ovo je prehlada izgleda.
Sve me boli ceo dan.
kao pregazena
kako bre tako
ja idem kod ex-a tri puta dnevno da mu izvedem psa, pre toga kod mene kuvam supe i kompote i nosim mu da ne mora da ustaje iz kreveta i sprema sam
to bih za komsije uradila, a ne za nekog koga volim i postujem

E dozivela sam i slicice da razvrstavam po brojevima :rotf: neke slicice sa zastavama drzava pa svaka ima svoj broj za album, ne znam ne razumem se al znam da imamo broj 346 i da fali 234 :rotf:
Postoji ceo sajt gde se komuna okuplja da dogovora razmenu, isli malo pre da odradi razmenu :rotf: de to da zaboravi ne bi smeo da ode klincu na oci, to dramaaaa :rotf:

Bozeeee....sta sve necu da vidim da postoji
Jedina dobra stvar je ta komunikacija medju skupljacima na tom sajtu pa se i neka drugarstva ostvare ....

U nase vreme skupljaji one sarene mirisljave blokcice, jel se secate???
A ja nisam nikad nista, uzasavam se skupljanja tih papirica figurica ma cega god, bilo koji oblik hordovanja mi je od detinjstva bio bljak
A deca vole....

kako bre tako
ja idem kod ex-a tri puta dnevno da mu izvedem psa, pre toga kod mene kuvam supe i kompote i nosim mu da ne mora da ustaje iz kreveta i sprema sam
to bih za komsije uradila, a ne za nekog koga volim i postujem
Nije to isto. Ideš ti, verovatno bi i Čičak išla. Pitanje je da li bi ti ex uradio isto, kuvao kompote i supe, i 3x dnevno dolazio kod tebe.

Nikad u zivotu!
I to mu uvek prigovaram i nikad se ne seti da ponudi.

danas je doneo limun jer sam trazila!
Toliko o ljubavi
Ne čekaj da ponudi, lepo reci šta ti treba, ne verujem da bi rekao da neće da ti skuva čaj.

Nego tebe vređa zašto on sam ne trčkara oko tebe kao što ti radiš oko porodice. Drugačiji je, moraš mu nacrtati. Ne primećuje te "sitnice", rešava krupne svetske probleme, odlazak na Mars i spasavanje čovečanstva...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back