Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ma jedan bromic gospoji, jedan sebi...i svi srecni : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ovde ga svi znajuŠta ćeš tamo kad te svi znaju?
Jok ja.Bolje neko pivo ili rakija, mada ne preferiram alkohol kao sredstvo za smirenje.ma jedan bromic gospoji, jedan sebi...i svi srecni : )
Jok ja.Bolje neko pivo ili rakija, mada ne preferiram alkohol kao sredstvo za smirenje.
Kladim se da 50% onih što čitaju 4um ne znaju šta je kapucin a ostatak koji zna nema pojma što si to napisala.ih, lako je tebi
koji nemas kapucina na ramenu![]()
Kladim se da 50% onih što čitaju 4um ne znaju šta je kapucin a ostatak koji zna nema pojma što si to napisala.![]()
Kladim se da 50% onih što čitaju 4um ne znaju šta je kapucin a ostatak koji zna nema pojma što si to napisala.![]()
kapucina ima vise vrstaКапуцин је оно микромајмунче.
To nisam nikad probala.bromazepan
More moze... ne mora da sluzi, ali bar caj da mi skuva kad sam prehladjena ne bi ga ubiloDa ti žmu služi doručak, ručak i večeru dok pms ne prođe negde na moru.
Ne mogu, ovo je prehlada izgleda.kuromicin
Vi ste baš otuđeni. Ja kuvam čajeve, kafe i supe godinama a ni micine ne preskačem ako vidim da će da pomognu.More moze... ne mora da sluzi, ali bar caj da mi skuva kad sam prehladjena ne bi ga ubilo
Ne mogu, ovo je prehlada izgleda.
Sve me boli ceo dan.
kao pregazena
pa ne mora to da bude ona hajhoj sreca uveka ne znam...meni djeluje da je izmedju zivot onaj regularni
jer ta...kontinuirana sreca...ili si glup ili si na lijekovima...nekim srecnim
a ni nesreca nije u vecini slucajeva dozivotna robija
vec naidju periodi...osim kad je covjek bolestan pa mu nesreca dodje ko simptom ili posljedica![]()
jesi sad nesrecna zbog togajel znas da se meni s one solje obrisala u sudomasini ta poruka
eto, toliko je to solidna ideja![]()
kako bre takoTo nisam nikad probala.
More moze... ne mora da sluzi, ali bar caj da mi skuva kad sam prehladjena ne bi ga ubilo
Ne mogu, ovo je prehlada izgleda.
Sve me boli ceo dan.
kao pregazena
pa ne mora to da bude ona hajhoj sreca uvek
ali je za mene sreca i to zadovoljstvo svakodnevnim zivotom, smirenost koju u njemu imas
ne mora uvek da bude stepen leptirica u stomaku
jesi sad nesrecna zbog toga![]()
Nije ovo lijepo od njega.More moze... ne mora da sluzi, ali bar caj da mi skuva kad sam prehladjena ne bi ga ubilo
Pa mm ne bi prisao sporetu ni da umirem.kako bre tako
ja idem kod ex-a tri puta dnevno da mu izvedem psa, pre toga kod mene kuvam supe i kompote i nosim mu da ne mora da ustaje iz kreveta i sprema sam
to bih za komsije uradila, a ne za nekog koga volim i postujem
Nikad u zivotu!Nije ovo lijepo od njega.
sećam se rado tih dana, prodao sam bar dva kamiona tih sranjaU nase vreme skupljaji one sarene mirisljave blokcice, jel se secate???
Strasno, ludele su devojcice za tim cudima...to su bile razmene u skolskim dvoristima non stopsećam se rado tih dana, prodao sam bar dva kamiona tih sranja)))))
Ima neka razmena sličica i kod Moskve ako vam ustreba da znaš.Strasno, ludele su devojcice za tim cudima...to su bile razmene u skolskim dvoristima non stop
Nije to isto. Ideš ti, verovatno bi i Čičak išla. Pitanje je da li bi ti ex uradio isto, kuvao kompote i supe, i 3x dnevno dolazio kod tebe.kako bre tako
ja idem kod ex-a tri puta dnevno da mu izvedem psa, pre toga kod mene kuvam supe i kompote i nosim mu da ne mora da ustaje iz kreveta i sprema sam
to bih za komsije uradila, a ne za nekog koga volim i postujem
Ne čekaj da ponudi, lepo reci šta ti treba, ne verujem da bi rekao da neće da ti skuva čaj.Nikad u zivotu!
I to mu uvek prigovaram i nikad se ne seti da ponudi.
danas je doneo limun jer sam trazila!
Toliko o ljubavi