Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo kod plata i komfora
Juce ja umesto da kliknem gajbu za dva dana sa finom cenom, ja cekam da se gospodin smisli, te dal mu odgovara parking joj ako je guzva nece biti...ajda idemo na nase stalno mesto, a stalno mesto duplo skuplje ja u fazonu zajebi greota para....i tako dok on mudrosera 15 min oko parkinga i ja gledam druge stanove, predlizim dva jos al nisu nbg, jao ko cr veli ujytru se probija preko mosta autom.... na kraju aj tu cemo de sam predlozila prvi put na nbg, corak neko mi bukira :fdlan:
Pa pickatimaterina
Klikne onda ono skupo mesto, kad se neckas sad deri kozu s ledja ko te jjebe

Al muskarce samo treba jjebati i tuci majke mi

Sta i ja budala pitam za misljenje ocu da ugadjam, sto samo nisam kliknula i rekla idemo tamo, parkinga ima oko zgrade bice hbt neko mesto, nbg je oboma odgovara za firme i nema dalje sta da se drndam
Neee ja da ugadjam dal mu valja dal mu odgovaraju koordinate i parkinzi :roll:
Sledeci put cu samo da kliknem i kazem tu idemo ako neces ti nadjem ja usput ko oce :zkez:

Метла ухвати неког из СББ-а:
- Колика ти је плата?
- ...
- Дајем троструко да чуваш коке од мачака!
Toooo :rotf:
Uf sto su dobriiiii :balavi:

Samo ne znam kakva he sansa tom iz sbb majstoru da pali za dojcland skandinaviju il de god :think: nemoj molim te da moram ja opet da vodim :rotf:

Нема везе са темом, али сам под утиском... Јуче причала са сином о преварама преко нета, лажном представљању, крађи идентитета,...
И обоје нас је тааако растужио случај једне баке, старије жене...
Исповест је поделила особа која ју је обманула. Жена. Представила се као мушкарац. И дописивала са њом 4 године. Жена се заљубила. И прешла неколико држава да би извисила на аеродрому. Ова се само није појавила и угасила профил. Насамарена жена никада није сазнала истину.
И да, била је наивна, бла, бла,... Али шта то некоме треба? Да се игра туђим осећањима и временом? Претужно...
Bolesni ljudi.

Moja mastarija ukljucuje more.
Kamena kuca na moru, uvek je toplo, uvek ima sunca, moj muz je inspirisan svakodnevno da me zasmejava...

A posto mi deca rastu i mislim da cu imati vise energije i vremena imam i drugu mastariju a to je da drzimo hotel. Predivan elegantan bas onako prestizan hotel i mi koji radimo 24/7 ali smo za to nagradjeni u materijalnom smislu i zadovoljstvom nasih gostiju(u toj fantaziji uvek pomislim kako imam neki problem iz detinjstva garant kad mi toliko znaci pohvala i potvrda drugih za moj rad i trud).
A zivimo u toj kuci na moru, sa ogromnom terasom na kojoj vodimo ljubav sa pogledom na pucinu :zaljubljena:

Kad smo kod plata i komfora
Juce ja umesto da kliknem gajbu za dva dana sa finom cenom, ja cekam da se gospodin smisli, te dal mu odgovara parking joj ako je guzva nece biti...ajda idemo na nase stalno mesto, a stalno mesto duplo skuplje ja u fazonu zajebi greota para....i tako dok on mudrosera 15 min oko parkinga i ja gledam druge stanove, predlizim dva jos al nisu nbg, jao ko cr veli ujytru se probija preko mosta autom.... na kraju aj tu cemo de sam predlozila prvi put na nbg, corak neko mi bukira :fdlan:
Pa pickatimaterina
Klikne onda ono skupo mesto, kad se neckas sad deri kozu s ledja ko te jjebe

Al muskarce samo treba jjebati i tuci majke mi

Sta i ja budala pitam za misljenje ocu da ugadjam, sto samo nisam kliknula i rekla idemo tamo, parkinga ima oko zgrade bice hbt neko mesto, nbg je oboma odgovara za firme i nema dalje sta da se drndam
Neee ja da ugadjam dal mu valja dal mu odgovaraju koordinate i parkinzi :roll:
Sledeci put cu samo da kliknem i kazem tu idemo ako neces ti nadjem ja usput ko oce :zkez:

nisi ti svesna koja je muka parkirati

nisi ti svesna koja je muka parkirati
Pa znam ja sam operisana od toga i zato sam isla sa idejom da ugodim...ali vecina delova nbg sa stanbenim zgradama u linijama medju blokovima uvece ima mesta....
Nego on ide linijom tamo gde inace idemo je sigurica tamo zna da ima
Pa dobro eto ti sad plati duplo kad zajebavas....
Meni zao da baca pare.... imala sam dobru volju
Kliknucu ja taj stan sto sam usmekala sledeci put necu ni da cekam da se misli, bas da probamo....

...ali vecina delova nbg sa stanbenim zgradama u linijama medju blokovima uvece ima mesta....
ovo sad ne mogu da pricam jer ne zivim tamo ali kad god sam isao uvece imao sam vise problema sa parkingom nego tokom dana jer uvece obicno oni koji su isli na posao kolima se vrate i zauzmu mesto
uvek sam na novom beogradu lakse nalazio mesto za parking tokom dana nego uvece.
nekad sam znao bas da kruzim dok ne nadjem.

al kao sto rekoh, ne znaci da sam u pravu jer ne idem cesto tamo uvece.

Moja mastarija ukljucuje more.
Kamena kuca na moru, uvek je toplo, uvek ima sunca, moj muz je inspirisan svakodnevno da me zasmejava...

A posto mi deca rastu i mislim da cu imati vise energije i vremena imam i drugu mastariju a to je da drzimo hotel. Predivan elegantan bas onako prestizan hotel i mi koji radimo 24/7 ali smo za to nagradjeni u materijalnom smislu i zadovoljstvom nasih gostiju(u toj fantaziji uvek pomislim kako imam neki problem iz detinjstva garant kad mi toliko znaci pohvala i potvrda drugih za moj rad i trud).
A zivimo u toj kuci na moru, sa ogromnom terasom na kojoj vodimo ljubav sa pogledom na pucinu :zaljubljena:
A za mastu u tom vasem hotelu, jel imas pms i tamo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back