Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja lično nemam problem, krećem se od starta i živim normalno koliko je moguće ali ti govorim da ne vidis drugu stranu, posmatraš svoju.
Meni su strina, kum, sestra, snaja svi iz zdravstva i ljudi padaju na nos.
Možeš ti organizovati proslavu po svom ukusu ali moj kum će posle te proslave da propisti. Da li znaš da je čovek zvao bolovanje jer nije mogao da izdrzi smene u Batajnici? Jel znaš koliko je ljudi sahranio za godinu dana? Kaze od oka mogu da vidim ko će izaći a ko nece. Pa i on je čovek, Čičak. I njemu je ovo godinu dana života, mislim da se pokajao deset puta jer je anesteziolog.
Kako ćeš rešiti njegov problem? Ili problem moje sestre koja je probila sve zakonske norme dežurstva? Oni nisu ljudi samim tim što su doktori, jel...pa i ona ima decu koju ne vidja. I ne kuca po forumima jer nema kada ni da jede čestito. Zapravo, odmor je jedva imala i tada je dežurala. Ali su problem svadbe. Raspitaj se kod kliničara kako je...ne kod lekara već kod kliničara, posebno anesteziologa.
Meni isto dolaze ti svi nabrojani na casu vina i kazu da se ne umire nista vise nego ranije. Cak manje.
Samo je veca guzva.
I ne, svadbe i proslave nisu problem, oni jedva cekaju da se ljudi opuste i smanje trcanje u bolnicu.
Ali sta ja znam...

Po meni je to i poenta, ne mora da se druži masa od 40 ljudi, to se ne radi ni kada vlada grip, ko je pametan. Svaki restoran po kvadraturi ima pravo na x gostiju, x+1 ne može i šlus. Za sto 6 ako su porodica, i šta je tu tako teško ispoštovati. Biće dana za proslave, bože zdravlja
kod nas je problem sto dok je posten i normalan svet sedeo zakljucan, pojedini su se zaebavali i druzili...e pa dozlogrdilo je tako vise

Ja lično nemam problem, krećem se od starta i živim normalno koliko je moguće ali ti govorim da ne vidis drugu stranu, posmatraš svoju.
Meni su strina, kum, sestra, snaja svi iz zdravstva i ljudi padaju na nos.
Možeš ti organizovati proslavu po svom ukusu ali moj kum će posle te proslave da propisti. Da li znaš da je čovek zvao bolovanje jer nije mogao da izdrzi smene u Batajnici? Jel znaš koliko je ljudi sahranio za godinu dana? Kaze od oka mogu da vidim ko će izaći a ko nece. Pa i on je čovek, Čičak. I njemu je ovo godinu dana života, mislim da se pokajao deset puta jer je anesteziolog.
Kako ćeš rešiti njegov problem? Ili problem moje sestre koja je probila sve zakonske norme dežurstva? Oni nisu ljudi samim tim što su doktori, jel...pa i ona ima decu koju ne vidja. I ne kuca po forumima jer nema kada ni da jede čestito. Zapravo, odmor je jedva imala i tada je dežurala. Ali su problem svadbe. Raspitaj se kod kliničara kako je...ne kod lekara već kod kliničara, posebno anesteziologa.
Džaba pričaš, ko nije video svojim očima, ne veruje. Moja drugarica je anesteziolog, na tvoju visinu nema je 50 kila, prepolovila se.

Meni isto dolaze ti svi nabrojani na casu vina i kazu da se ne umire nista vise nego ranije. Cak manje.
Samo je veca guzva.
I ne, svadbe i proslave nisu problem, oni jedva cekaju da se ljudi opuste i smanje trcanje u bolnicu.
Ali sta ja znam...

To je laz.
U oci te gledam, Čičak, i kažem ti da lažeš.

Toliko se ne umire nista vise da SPC radi opelo bez posebne molbe na kremaciji.
Znam jer mi je svekrva tako sahranjena.
Da bi ljudi izbegli metalne sanduke masovno se traže kremacije.
Za popa na kremaciji se ranije tražila posebna molba.
Sada je SPC izašla u susret narodu i daje opelo bez molbe jer toliko zahteva ima.

Eto, iz prve ruke sada znaš koliko ima preminulih od kovida.

To je laz.
U oci te gledam, Čičak, i kažem ti da lažeš.

Toliko se ne umire nista vise da SPC radi opelo bez posebne molbe na kremaciji.
Znam jer mi je svekrva tako sahranjena.
Da bi ljudi izbegli metalne sanduke masovno se traže kremacije.
Za popa na kremaciji se ranije tražila posebna molba.
Sada je SPC izašla u susret narodu i daje opelo bez molbe jer toliko zahteva ima.

Eto, iz prve ruke sada znaš koliko ima preminulih od kovida.
Uz duzno postovanje prema tebi i svekrvi.
Ne prema spc.
Vidim da si se uzrujala.
Necemo dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back