Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok je to i ne trebas
al pricati kako ne vjerujes vakcinama, a istovremeno apelirati da ljudi sjede kuci...masa tih ljudi izlazi iz kuce da bismo imali sta jesti, obuci, ogrijati se, lijeciti i na kraju krajeva da imaju djeci sta staviti na sto
nijedna zemlja svijeta ne moze si priustiti da mjesecimo sjedimo zakljucani

ok je to i ne trebas
al pricati kako ne vjerujes vakcinama, a istovremeno apelirati da ljudi sjede kuci...masa tih ljudi izlazi iz kuce da bismo imali sta jesti, obuci, ogrijati se, lijeciti i na kraju krajeva da imaju djeci sta staviti na sto
nijedna zemlja svijeta ne moze si priustiti da mjesecimo sjedimo zakljucani
Izvini ali nije mi jasno što tebi smeta ako ja ne verujem vakcini? Eto neverujem jer i ti i ja znamo da i nije baš ispitana i da smo može biti zamorčići takoreći.
Moje je pravo da ne primim vakcinu, a i isto tako imam pravo da kažem da mislim da bi možda pimoglo zaključavanje na 10-20 dana, i ne verujem baš da bi za to vreme iko umro gladan. Nisam govorila o mesecima, niti mislim da je toliko potrebno.
Uostalom neka svako radi kako misli da je pametno, ne znam ni što se mešam, ja svakako svoje vreme prema sebi mogu prilagoditi.

Izvini ali nije mi jasno što tebi smeta ako ja ne verujem vakcini? Eto neverujem jer i ti i ja znamo da i nije baš ispitana i da smo može biti zamorčići takoreći.
Moje je pravo da ne primim vakcinu, a i isto tako imam pravo da kažem da mislim da bi možda pimoglo zaključavanje na 10-20 dana, i ne verujem baš da bi za to vreme iko umro gladan. Nisam govorila o mesecima, niti mislim da je toliko potrebno.
Uostalom neka svako radi kako misli da je pametno, ne znam ni što se mešam, ja svakako svoje vreme prema sebi mogu prilagoditi.
Pa ti mozes. Ali ti ona prica o dugorocnom...
Sta je prednost imunizacije.
Sutra ce ti zamorcici cuvati i tvoje zdravlje...
Ali dobro.
Ljudi su stvarno samozivi

“Sem posla” ta tricava sitnica... :lol:

A b'e Čičak, ne mogu ljudi da rizikuju da se razbole samo da bi došli kod vas u kafanu.
Kako možeš tako, ne radiš sada jer je situacija takva da se ljudi ne okupljaju, sa ili bez Vučica, sa merama ili bez njih opet razumni ne bi pravili svadbe i rodjendane...

Na forumu je sada bolesno troje, od koliko ljudi, tridesetak...koji je to procenat, ne znam da li stvarno misliš da ljudi preleze kovid i prvo im je na pameti da otrče u dim i glasnu muziku po noći...ugrožen ste sektor, kao i mnogi drugi sektori...sta da kaže avijacija, znaš koliko je ljudi dobilo otkaze...ne možemo bolesne da nateramo da putuju da pilot ne bi dobio otkaz...za neki šlag sa trešnjicom ljudi moraju da budu zdravi i zato iz ovoga mora da se izadje nekako.

Pa ti mozes. Ali ti ona prica o dugorocnom...
Sta je prednost imunizacije.
Sutra ce ti zamorcici cuvati i tvoje zdravlje...
Ali dobro.
Ljudi su stvarno samozivi
Nisam samoživa pobogu nego me je strah i za vas mlade što primate to, i molim boga da budete dobro.
Sve je meni jasno, ali mi se čini da to nije ništa dobro ispitano. Možeš li da razumeš da se neko toga plaši i ne samo za sebe?

naucnici rade matematicke modele i ne mogu sa sigurnoscu reci da li uopce ima znacajnijeg efekta totalni lockdown, osim sto je razorio ekonomije

to umro gladan ili ne tebe ne afektuje
afektuje ljude koji zive od dnevnice npr
ili od samostalne djelatnosti
pa ako ne rade nemaju sta ni jesti

i da, tvoje je pravo da ne primis vakcinu
ima dovoljno ljudi koji ce je primiti kako bi sutra i tebe mimoisla zaraza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back