Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Tajna kafana novosadskih političara radi do zore, terevenke uz tamburaše, glumice, medicinske sestre... | Luftika" https://luftika.rs/sokace-novi-sad-politicari-gosti-nocu/
Vlast te tera da budes kriminalac. Bukvalno te primoravaju. Ovo je postalo javno reketiranje. Strasno.

Prica mi covek za vikend, drzi prodavnicu prodaje rostilj. Kaze vec su ga dva puta kaznili. Jednom Sto je izdao pljeskavicu na salteru a sme samo dostava posle 20h, drugi put im izneo ispred. :lol:
Kaze mi on, pre neko vece porucili mu iz kafica prekoputa tri pljeskavice, kaze ja izlazi gledam levo desno da me ne uhvate(jer kafic je preblizu za dostavu) kao da im nosim drogu a ne rostilj. :rotf:

Vlast te tera da budes kriminalac. Bukvalno te primoravaju. Ovo je postalo javno reketiranje. Strasno.

Prica mi covek za vikend, drzi prodavnicu prodaje rostilj. Kaze vec su ga dva puta kaznili. Jednom Sto je izdao pljeskavicu na salteru a sme samo dostava posle 20h, drugi put im izneo ispred. :lol:
Kaze mi on, pre neko vece porucili mu iz kafica prekoputa tri pljeskavice, kaze ja izlazi gledam levo desno da me ne uhvate(jer kafic je preblizu za dostavu) kao da im nosim drogu a ne rostilj. :rotf:
Страшно. Увек мали човек испашта.
Језа.

Ljudi zive. Iako im je cilj da crknu. Dosta ljudi i dalje mucne glavom i shvati da je zivot vredniji od straha.
Svakako cemo svi umreti.

Bar zivi dok si ziv.
Прете полицијским часом. Требаће нам вина. Ја се већ залауфала.
Кад мало цугнем
Ја лакше мисли средим
Знам- ту сам, ди сам
Али бар се мање једим
:pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back