електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ovako ih oblace posle prvog kupanja odmah posle rodjenja u frontu
И њих захватила помодарија, ништа ми се то не свиђа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako ih oblace posle prvog kupanja odmah posle rodjenja u frontu
Ја сам устала надрндана све ме нервира. Чак и плочице у купатилу. Дође ми да их излупам.
i ja sam se smejalaBabice ovo urade?
Ma dal me zajebavas
Joj svasta cu da cujem
Aj nek je sa srecom ❤
i ja sam se smejala
dok nju sitnim vezom sastavljaju, bebnu odmah u fotomodele![]()
neka nam samo trudnice imaju svu njihovu strucnu pomoc, pa neka decu slikaju kako hoceИ њих захватила помодарија, ништа ми се то не свиђа.
nije, ovo je slika koju babice naprave za porodicuИнстаграм генерација, ако нема слике није се десило.
nije, ovo je slika koju babice naprave za porodicu
cak mislim da se ona porodila na kovid odeljenju posto su pre nedelju dana bili u izolaciji jer je njen muz bio pozitivan na virus
Meni to bzv...al dobro...bitno da je zdravo nek uzivaju....i ja sam se smejala
dok nju sitnim vezom sastavljaju, bebnu odmah u fotomodele![]()
Kad bi mi bebu ovako obukli tacno bi ih tuzila. Umesto zlatnog sata. Kontakta koza na kozu i uspostavljanja dojenja oni ih oblace i to ovako neukusno.ovako ih oblace posle prvog kupanja odmah posle rodjenja u frontu
Ни мени. Жене се шминкају за порођај да се сликају. Трче да купе не знам какве спаваћице. То више није породилиште него лудница.И њих захватила помодарија, ништа ми се то не свиђа.
kod nje je najbolje sto joj je i dusa ista takva
pre mi je u kaegoriji nesto kao deteMajka je prelepa
A sta tebi ona dodje??? Sestra??
ma nije breI ovdje dijete obuku u odjeću koju ti pripremiš, nema ono da su zamotani u pelene kao kiflice. Samo što ih ovdje ne kupaju po rođenju. Prvi put ih kupaju na dan kad ideš kući i to samo ako ti želiš, pa ti demonstriraju kako se kupa. Ali uopšte nije djelovao prljav ili da je imao neke ostatke koji nisu obrisani, da ne znaš da nije okupan ne bi ni pogodio.
Vjerovatno je i za ovu djevojčicu mama odabrala odjeću jer ne vjerujem da bi u bolnici dali tu traku oko glave jer ovdje stalno spominju da trake mogu biti rizik za gušenje, ako ih i staviš obavezno skidanje prije nego bebu staviš na spavanje. Pretpostavljam da je i u ovom slučaju bilo samo za slikanje, pa su skinuli.
Moj je dječaka, pa nema neke fensi stvari, samo šta je pamučno i udobno, ali vjerovatno je s djevojčicama drugačije. Za njih je i mnogo veći izbor odjeće. Obično u radnjama za dečake bude samo jedan ćošak a sve ostalo za djevojčice.![]()
Први пут чујем за купање. Али сам негде слушала да је и грешка што се врпца одмах пресече. Да је наводно боље да беба мало лежи на мајци и навикне на ваздух. Не знам да ли је тачно.I ovdje dijete obuku u odjeću koju ti pripremiš, nema ono da su zamotani u pelene kao kiflice. Samo što ih ovdje ne kupaju po rođenju. Prvi put ih kupaju na dan kad ideš kući i to samo ako ti želiš, pa ti demonstriraju kako se kupa. Ali uopšte nije djelovao prljav ili da je imao neke ostatke koji nisu obrisani, da ne znaš da nije okupan ne bi ni pogodio.
Vjerovatno je i za ovu djevojčicu mama odabrala odjeću jer ne vjerujem da bi u bolnici dali tu traku oko glave jer ovdje stalno spominju da trake mogu biti rizik za gušenje, ako ih i staviš obavezno skidanje prije nego bebu staviš na spavanje. Pretpostavljam da je i u ovom slučaju bilo samo za slikanje, pa su skinuli.
Moj je dječaka, pa nema neke fensi stvari, samo šta je pamučno i udobno, ali vjerovatno je s djevojčicama drugačije. Za njih je i mnogo veći izbor odjeće. Obično u radnjama za dečake bude samo jedan ćošak a sve ostalo za djevojčice.![]()
Не знам зашто, највише волим бебе у белом.