Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ustala sam u sedam, da bih se iz nabake vratila pre nego sto su deca otisla na svoje obaveze u pola 9, sa sveze ispecenim burekom za zeta
onda su prijatelji dosli po mene, da me vode na pice, ali sam ih pre toga odvela na 10km pesacenja
vratila sam se taman da pokupim iz ribarnice ispecene pastrmke za rucak
sad sam sva rasrafljena i pospana, znaci toliko sam onako lepo umorna, da bih mogla sad da legnem, zaspim i probudim se ujutru

hoces djoku kad se zatvara u 14 :D

Ovog vikenda me nisu oštetili jer para nemam :lol:
Ali zato ću kad primim platu da se bunim :lol:
Mislim ja nešto više ne znam ni oko ovih mera, niti bilo čega drugog, ništa nije logično, i sve što se dešava sa ovom koronom je van svake logike.
Zato ne komentarišem ništa.
Izgubilo je svaku poentu, jer šta god se dešava je bez svakog smisla. I vakcine, i mere, i imunitet, i broj zaraženih, i sama korona... Potpuno ludilo. Svet nema rešenje, i to je očigledno. Mislim da ćemo sa koronom živeti večno. Ne zato što sam ja pesimista, već zato što ja lično ne nalazim nikakvu logiku.

Slušam vijesti i pričaju o današnjim protestima protiv lockdowna. Bila sam u to doba u tramvaju i na toj stanici nije htio da otvara vrata jer su se tad valjda počeli okupljati. Napokon da čujem da se i ovdje neko buni. Nego, kažu u vijestima: "Napominjemo da prisustvo na protestima nije esencijalan razlog za napuštanje kuće." :mrgreen:
bar su se pomerili s mrtve tacke

1614450795895.png

Nama kaplje ventil na bojleru. Samo što sam uočila kad sam ga uključila. Navodno je od prejakog pritiska. Muž je u ovo doba zvao onog majstora drugara. Videćemo. Isključili smo, pa ćemo videti. Naravno uvek kad nemaš para dođe neka popravka. Standardno. Marfi je moj drug ceo život.
Inače slušam muziku na wireless slušalice. Ne mogu da se nerviram.
Bez vode smo već naučili, ništa strašno. A ja da kao ludak hvatam 3 dana kad sve radi neću. Bar sam sav veš oprala. Pošto će nam smanjiti pritisak i neka nam je Bog upomoć ponovo.
I eto tako.
Dobro je što smo kući i što sve pratimo, i što nikad ništa ne ostavljamo bez nadzora. U staroj zgradi i sa našim službama moraš tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back