- Poruka
- 17.475
Treba ovo imati ko ima tinejdzere za spijunazu. Uzas jedan sta djeca rade i pisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је то жалосно. Када ми другарица, 40 и кусур пошаље снимак на ком пева из кола а има неке уши. шта ли и изиграва будалу. Не могу ништа лепо да јој одговорим па не одговорим ништа.https://vm.tiktok.com/ZMe2q2yfX/
Otkrila sam tiktok,toliko mi je dosadno danas. Umirem od smijeha. Sta je s zenama?
Не морају. Нисам ни ја. Још како се глупирам. Али не шаљем снимке очекујући аплауз. Заправо, то прошење пажње је тужно.A sto odrasli moraju biti smrtno ozbiljni?
Pa dobro. Mozda ona to ne posmatra tako.Не морају. Нисам ни ја. Још како се глупирам. Али не шаљем снимке очекујући аплауз. Заправо, то прошење пажње је тужно.
Npr.Не морају. Нисам ни ја. Још како се глупирам. Али не шаљем снимке очекујући аплауз. Заправо, то прошење пажње је тужно.
Joj sto je meni on bljakKako je lep kumkvat a skup mamicu mu.
Kod nas nema nikako,jos se dogovaraju ko ce uvoziti. Zivimo kao da sutra ne postojiIso danas zmaj za vakcinu, mesec i po je cekao i danas dobio astru, fajzera nema za nas smrtnike....
Koje veze ima. Kao Fajzer/Biontek zakon?Iso danas zmaj za vakcinu, mesec i po je cekao i danas dobio astru, fajzera nema za nas smrtnike....
Pa jesteKoje veze ima. Kao Fajzer/Biontek zakon?
I ja cu tako. U martu sam bila losa 15 dana,sve kao kovid ali bez temp. Umirala 15 dana od stomacnih problema,sluznica suva,kostobolja,glavobolja.Ja cekam jos malo pa cu da cadim krv da vidim antitela. Kolega i koleginica vadili, rez 20 hiljada.
moja koleginica i njen muz juce primili astru u belexpo centru. danas se rastaju sa zivotom. temperatura, malaksalost, proliv od sinoc.Iso danas zmaj za vakcinu, mesec i po je cekao i danas dobio astru, fajzera nema za nas smrtnike....
ne znam nikoga ko je primio fajzer, samo kineze i astru. od kineza niko koga poznajem nije imao nikakvu reakciju, na astru sviJa nikakvu reakciju nisam imala na fajzera.