Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,vjerovatno.Ali meni tad nije bio bitan njihov brak,mislim sta me briga kako je njima u braku 🙂,niti sam ja o tome razmisljala tada,meni su oni bili mama i tata i nema dalje.🙂
Ima da budu tu zajedno.🙂
Upravo!
Zasto bi ja kao dete trebala o njima da mislim?
Da je bio loš bilo bi ti bitno, želela bi da se to završi, što zbog tebe, što zbog njih.
Nisi u pravu.
Mene je moja kcerka pitala kako sam mogla toliko da promasim u izboru muza( njenog oca).
I ja sam moju majku kad krene da kuka. Jbt to je tvoj neuspeh, lizi sama svoje rane. Pusti me da ti budem dete. Ili se razvedi!
Idem sutra do centra, da potpišem ugovor :D pa ću naći negde zemljicu da joj sredim kuću, možda mi i preživi.
Ovo mi je prva orhideja, nisam ja neki tip za sobno cveće, osim za ljubičice, rastu mi ko lude a uglavnom ih ni ne gledam :lol:
Novi posao?

Greska Cicak ,nikad ja njoj nisam kukala. Mozda da budes malo ljubaznija s majkom?
Meni moja jeste. A meni to nikako nije prijalo.
Imala sam 20+ kad sam joj rekla Pa razvedi se ako ti ne odgovara, dokle bre da mi kukas?! A ona rece Boze kako da se razvedem, pa sta cu ja bez njega.
Onda uzivaj i cuti.
Kukaj drugaricama, ja sam cerka i volim vas jednako.

Pritom tata nikad u zivotu ruznu za nju nije rekao niti kukao. Oni su dve krajnosti.

1614332970419.png

društveno odgovorni američki učenici

gejts se kida od smeha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back