електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Каже сад да је осетила укус вечере, глас јој се нормализовао. Дај боже да брзо оздрави
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сасвим уобичајено и логично. Прехладе се само они којима ослаби имунитет.pa kome mozes poslati potencijalno zarazeno dete?
nije prvi put da jedan iz porodice dobije ostali nista
vas troje ste u tome i cuvajte se medjusobno samo i bice sve super <3
mm je potrosio oko 6 hiljada. kupio neki najskuplji cink, najskuplji vitamin d i c, ja popiz.dela2700 је коштало све у апотеци. Има и онај лек што чува желудац.
Али зато ти са видиковца све нас виде као на длану.Kad si daleko, na tim Vidikovcima. Kad moram da idem tamo, ja ne znam ni autobus da pronađem.
То се зове вин вин ситуација, добијеш уз лек који ти уништава желудац и лек који ти чува желудац од оног првог...2700 је коштало све у апотеци. Има и онај лек што чува желудац.
То се зове вин вин ситуација, добијеш уз лек који ти уништава желудац и лек који ти чува желудац од оног првог...![]()
Nisu mi rekli koja, ja sam stiklirala astru fajzer i koja bese treca americka ....Kojom? Esu ti rekli?
Je.biga, i ti zaglavila?Možete da čestitate još jednom srećnom dobitniku![]()
Samo savet- i kad oseti da je dobro nek lezi i mirujeХемомицин, Кардиопирин, витамине и пробиотик.
15.000 sam dala za te 4 nedeljemm je potrosio oko 6 hiljada. kupio neki najskuplji cink, najskuplji vitamin d i c, ja popiz.dela
i dobio je dve ture nekog skupog antibiotika
A zmu kako je?Možete da čestitate još jednom srećnom dobitniku![]()
Tako ovaj iznad mene te kija te kašlje, kao da pored mene sedi.slušam komšiju pored mene, kinuo je jedno 20 puta
dobro je da ne štuca, to je još gore za slušanje
A zmu kako je?
Ti?