Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas ima i u centru..to je velika razlika..

a i pitanje je o kom zapadu pricas..

austrija..tu je najmanje austrijanaca..i nemacka je tu blizu..engleska takodje a o francuskoj i da ne govorimo
Јеси ли ти био скоро у Лондону? Ја јесам...:D
Сохо, Трафалгар, Најтбриџ, Кенсингтон, не можеш улицом да прођеш од ђубрета. Додуше, у Лондону живи само 40% белаца, не само Енглеза, укупно белаца. И у остала 4 највећа града у Енглеској, белци су мањина.

Ms što bih, svake godine 10mil dinara se odvoji za njih, dva neka patrolna vozila, obilaze kontejnere, šatro čuvaju ih od pripadnika :lol:
Sve, ali sve, što se dešava Beogradu (osim bus plusa) je prvo isprobano na manjem uzorku - kod nas.
a pa da, zna se ko je uzeo da drzi preradu sekindarnih sirovina
ne cuvaju oni zato sto ne zele da svrake povade djubre i razbacaju oko kontejnera, nego da im sakupljaci sekundarnih ne otimaju hleb iz usta :lol:
pa mi njima svaki put kad bacimo djubre, direktno gurnemo pare u dzep
cist novac, da cistiji ne moze da bude
kako djubre nije suvo zlato

a pravo da kazem, meni i odgovara da ne razgovaramo jer je njoj lakse utjerati metar u guzicu nego cent u glavu, nisam vidio osobu koja je teza od nje. ali dobro, sam sam birao, nema ljutis. ona mi je samo izvor nervoze jer bukvalno nista ne moze osim onako kako je ona zamislila. nema koristi nikakve od razgovora jer je neuracunljiva osoba

Пробај да је обрадиш полако. Баш би било лепо да одеш са њим.
Ако не, добро се распитај за адвоката који се бави породичним правом и тржи самостално вршење. Ако не, цимаћеш се и трошити енергију на глупости.
Ја само што батине нисам добила када сам тражила сагласност да му извадим пасош, док нисам добила смостално вршење родитељског права. Да му извадим пасош да иде код његових родитеља! Значи, да сам била кучка и бранила им да виђају унука, не бих ваљала. Када радиш све да одржавају контакт опет не ваљаш. То су такви људи. Људи!? Све што можеш мимо њих, издејствуј. Сачуваћеш себи време и нерве а детету олакшати и улепшати детињство.

a pravo da kazem, meni i odgovara da ne razgovaramo jer je njoj lakse utjerati metar u guzicu nego cent u glavu, nisam vidio osobu koja je teza od nje. ali dobro, sam sam birao, nema ljutis. ona mi je samo izvor nervoze jer bukvalno nista ne moze osim onako kako je ona zamislila. nema koristi nikakve od razgovora jer je neuracunljiva osoba
Pa mudruj brate mili. Napravi da pozeli da on ide s tobom.S takvim osobama mozes samo tako.

Kako je gadno kad se jedan roditelj tako ponaša.
Umesto da se zapita zašto je dete takvo i više voli vremena da provodi sa tobom nego sa njom.
Tera inat, ništa gore od toga.

Prodaj bubreg, nadji lisicu od advokata i traži puno starateljstvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back