Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Provjeri stitnu.Али ништа ми није тешко. И немам потребу да прилегнем.![]()
Provjeri stitnu.![]()
Salim se...posto je jednom domacica rekla da je hiperaktivna zbog stitne.Пре треба да је провере они којима се стално спава.
Salim se...posto je jednom domacica rekla da je hiperaktivna zbog stitne.![]()
Znam.I neki se debljaju,a neki mrsave.Има и смањеног лучења тироксина па је особи стално хладно и уморна је.
Znam.I neki se debljaju,a neki mrsave.
I ja se nadam da nemam.Mislim,kontrolisala sam prije dvije godine te hormone.Valjda i dalje vazi.Да. Немам ништа од тога, увек сам иста. Нисам смрзотина и спавање сматрам губитком времена.
I ja se nadam da nemam.Mislim,kontrolisala sam prije dvije godine te hormone.Valjda i dalje vazi.![]()
Ja sam u sklopu sistematskog,ajd sve pa i to.Ја никад.
Ja sam u sklopu sistematskog,ajd sve pa i to.
A jednom sam trazila uputu i dr mi kaze ako nemam simptoma,da to nema potrebe raditi, jer kao morali bi biti neki pokazatelji ili snanjenog ili povecanog rada.
A trenutno proučavam na YT kako se savija burek do domaćih kora.
Kud ne otkrih ovo brašno jesenas, cele zime bih samo razvlačila testo.
Ni ja.Ali mi imamo sistematski obavezno jednom godisnje.Не волим да се анализирам.
Gledam neku emisiju na RTL,takmicenje u kuvanju. Nebojsa, rekla bih iz Beograda prica neki koktel hrvatskog i srpskog da mi muka. Koliko najvise moze biti iritantan neko koga gledas na TV,on je duplo.
Kako mislis kako se savija? Isto kao sve pite. Bar ovaj nas bosanski burek.A trenutno proučavam na YT kako se savija burek do domaćih kora.
Nisam nikad pravila pitu,tu sto se razvlaci.A trenutno proučavam na YT kako se savija burek do domaćih kora.
Ima i nekih polupoznatih. Ovaj lik zivi tamo. Emisija je inace super,bar ja volim te o kuvanju.То су неки анонимни људи или познати?
A meni opet nesto dosadne.A nekad mi je Stevo Karapandza bio zanimljiv.Ima i nekih polupoznatih. Ovaj lik zivi tamo. Emisija je inace super,bar ja volim te o kuvanju.