Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Bulović je logičan izbor, osvedočeni mrzitelj dece, taman produžena ruka vlasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je sigurno medju trojicom. E sad ko ce biti izvucen, to je drugo.Bulović je logičan izbor, osvedočeni mrzitelj dece, taman produžena ruka vlasti.
Mora se priznati da je Grigorije mlad,lijep i zgodan.ja pustim grigorija i samo slusam, ima hipnotisuci glas.
Bulović je logičan izbor, osvedočeni mrzitelj dece, taman produžena ruka vlasti.
Mora se priznati da je Grigorije mlad,lijep i zgodan.Ali,ne bih ga nesto za patrijarha...ne djeluje mi nikako monaski.
![]()
Боље мрзитељ него љубитељ, ако разумеш шта хоћу да кажем.
Meni je nesto patrijarh Pavle bio "jedan,jedini".
Nijedan prije,a sumnjam i posle njega,nece biti takva licnost.
Primaću 2 dana.Koliko dana primaš? I kad krećeš?
Držim ti fige da bude lagano, što lakše❤
Не фали му ништа, апсолутно је политички подобан. Био је 6 година председник Савета Републичке радиодифузне агенције где је примао огромну плату и ћутао док су Пинк, Хепи и остале квази телевизије развијале најгоре риалити програме.Шта фали Порфирију. Једино што је 'млад'.
Како то мислиш "I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih.."Ni ja ne znam da li mogu da podnesem gledanje takvog filma
Ono sto znam je da nece da nas ostave na miru I da ce stalno da se potencira ono najvece zlo koje ce vecito da pravi razdor medju ljudima na balkanu
U fr su nedavno iz galerije sa izlozbe uklonjene fotografije koje su svedocile o nato zlocinu 99. jer su vredjale osecanja nato zvanicnika
Strasno je to sto se desilo u jasenovackim logorima, ali ne mozemo zbog toga da forsiramo mrznju prema citavom narodu
Nisu svi ljudi isti
I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih..
Ali na zalost, I ovde I tamo su isti politicari
Kod njih onaj koji negira zla ustasa, kod nas onaj koji poziva na ubijanje sto za jednog
I jedni I drugi su prodali dusu djavolu za saku para, a nas zbog ugovora koji su sa djavolom potpisali vuku u vecni sunovrat
Sve dok koljace drze uz sebe iz interesa, a puste ih niz vodu kad ih stisnu sa strane, dok me sa naslovnih strana bombarduju sa zaljubljenom udovicom silovatelja I ubice, sa misom vacicem, levijatanom..ne mogu da gledam film
Jer zrtava velikog zla treba da se setimo sa postovanjem, a ne sa povodom novih razdora I ratova
Како то мислиш "I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih.."
Једино су немци и хрвати у историји имали логоре за жене и децу коју су убијали тако што су им маљевима мрвили лобање. И то још као званични државни пројекат у државним логорима. Геноцид озакоњен највишим правним актима против Срба, Јевреја и осталих.
Nemci su krivi, direktno ili indirektno za smrt 27 miliona Rusa. Njihovih nekoliko miliona mrtvih nisu žrtve nego zločinci i ne zaslužuju pomen.Isto važi za hrvatske ustaše i članove njihovih porodica.Како то мислиш "I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih.."
Једино су немци и хрвати у историји имали логоре за жене и децу коју су убијали тако што су им маљевима мрвили лобање. И то још као званични државни пројекат у државним логорима. Геноцид озакоњен највишим правним актима против Срба, Јевреја и осталих.
Нека нам је добри Бог у помоћи...E, pa čestitam vam Porfirija![]()
Имаш цео интервју?Не фали му ништа, апсолутно је политички подобан. Био је 6 година председник Савета Републичке радиодифузне агенције где је примао огромну плату и ћутао док су Пинк, Хепи и остале квази телевизије развијале најгоре риалити програме.
"На Видовдан 2020. године је након литургије у храму Преображења Господњег у Загребу, између осталога рекао да косовски мученици нису страдали да би сачували национални идентитет."
ja ic ne razumem, ali vidim da je mladji pa ce valjda duze i da ostane. nisam u toku, ne pratim ko je cija struja i ko je blizak vlasti, niti me zanima.E, pa čestitam vam Porfirija![]()
Meden je. A ti si, onako...porfirije mi nije ni u top 10 trenutno)
evo jedna fotka od prekjuce, isli u slatinu da iskuliramo, rucamo, masna prednja kamera
hvalaMeden je. A ti si, onako...
Došla sam od mame, ručala, pa ću malo da kuliram.