Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мало форум, мало натезање са пореском... После на чупање обрва и кафу.
Јуче ми се дан тааако извукао. Била на кафи са другарицом, али као ошамућена. Дошла, а овај мој одмах- шта си пила?
Испала ја још пијандура :(
На форуму Смоква, код куће он. Ман’те ме се људи :lol::heart:

Daru ne mogu da gledam, bar ne sada, gledacu je jednog dana sigurno
Ni ja ne znam da li mogu da podnesem gledanje takvog filma
Ono sto znam je da nece da nas ostave na miru I da ce stalno da se potencira ono najvece zlo koje ce vecito da pravi razdor medju ljudima na balkanu
U fr su nedavno iz galerije sa izlozbe uklonjene fotografije koje su svedocile o nato zlocinu 99. jer su vredjale osecanja nato zvanicnika
Strasno je to sto se desilo u jasenovackim logorima, ali ne mozemo zbog toga da forsiramo mrznju prema citavom narodu
Nisu svi ljudi isti
I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih..
Ali na zalost, I ovde I tamo su isti politicari
Kod njih onaj koji negira zla ustasa, kod nas onaj koji poziva na ubijanje sto za jednog
I jedni I drugi su prodali dusu djavolu za saku para, a nas zbog ugovora koji su sa djavolom potpisali vuku u vecni sunovrat
Sve dok koljace drze uz sebe iz interesa, a puste ih niz vodu kad ih stisnu sa strane, dok me sa naslovnih strana bombarduju sa zaljubljenom udovicom silovatelja I ubice, sa misom vacicem, levijatanom..ne mogu da gledam film
Jer zrtava velikog zla treba da se setimo sa postovanjem, a ne sa povodom novih razdora I ratova

Ni ja ne znam da li mogu da podnesem gledanje takvog filma
Ono sto znam je da nece da nas ostave na miru I da ce stalno da se potencira ono najvece zlo koje ce vecito da pravi razdor medju ljudima na balkanu
U fr su nedavno iz galerije sa izlozbe uklonjene fotografije koje su svedocile o nato zlocinu 99. jer su vredjale osecanja nato zvanicnika
Strasno je to sto se desilo u jasenovackim logorima, ali ne mozemo zbog toga da forsiramo mrznju prema citavom narodu
Nisu svi ljudi isti
I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih..
Ali na zalost, I ovde I tamo su isti politicari
Kod njih onaj koji negira zla ustasa, kod nas onaj koji poziva na ubijanje sto za jednog
I jedni I drugi su prodali dusu djavolu za saku para, a nas zbog ugovora koji su sa djavolom potpisali vuku u vecni sunovrat
Sve dok koljace drze uz sebe iz interesa, a puste ih niz vodu kad ih stisnu sa strane, dok me sa naslovnih strana bombarduju sa zaljubljenom udovicom silovatelja I ubice, sa misom vacicem, levijatanom..ne mogu da gledam film
Jer zrtava velikog zla treba da se setimo sa postovanjem, a ne sa povodom novih razdora I ratova
Ма, да. Вређају се осећања свих, само не оних који су највише повређени, ни криви ни дижни. Какви лицемери!

Uključila pekaricu da umesi krofne, uključila mašinu da opere veš. Sada ću da stavim ručak da se kuva, a ja da usisam i izbrišem prašinu. Onda ću da idem kod moje mame.
Ја сам целу ноћ правила мекике и крофне. Бар ми се тако чини. Мислим, то сам запамтила да сам сањала.

Ма, да. Вређају се осећања свих, само не оних који су највише повређени, ни криви ни дижни. Какви лицемери!
Ništa tu nije uporedivo.Kad zločinci ističu svoje žrtve, uvek treba pljunuti na njihove žrtve.

Poslednja izmena:
Ја ћу сигурно гледати.
Дневник Диане Будисављевић је исто врло потресан, поготово јер има документарних сегмената, није чисто играни филм. То смо гледали у биоскопу. И чак уз такав филм је било оних који нешто жваћу :neutral:

Mene udavi kašalj, džabe i slanine i meda i islandskog lišaja, moram probati s rakijom :lol:
Jesi li stavljala kapi u nos?
Ja sam tako jednom dva mjeseca kasljala,isprobala sve i svasta,i nista bolje.A u sustini,slivao se sekret iz sinusa u bronhije i non stop iritirao na kasalj.
Dok nisam od nekog cula da probam s kapima.
Mada,ne mora znaciti da je uvijek to.Sad isto kasljem,cim izadjem na hladan vazduh.
Jednostavno mi ne godi hladna klima.🙂
Ima i onaj narodski lijek sa zaprzeni secerom u mlijeku.Ali meni nije nesto pomogao.

Ja sam tako jednom dva mjeseca kasljala,isprobala sve i svasta,i nista bolje.A u sustini,slivao se sekret iz sinusa u bronhije i non stop iritirao na kasalj.
Mada,ne mora znaciti da je uvijek to.Sad isto kasljem,cim izadjem na hladan vazduh.
Ima i onaj narodski lijek sa zaprzeni secerom u mlijeku.Ali meni nije nesto pomogao.
Kako limunu da godi hladna klima??

Skroz normalno dišem, čak ni trunku nisam začepljena i nos mi uopšte ne curi, al da se sliva, sliva se, sve nazad po ždrelu.
Uzela sam sad žalfiju da ispiram, nije da me boli, već čisto da uklonim to iz grla :roll:

Skroz normalno dišem, čak ni trunku nisam začepljena i nos mi uopšte ne curi, al da se sliva, sliva se, sve nazad po ždrelu.
Uzela sam sad žalfiju da ispiram, nije da me boli, već čisto da uklonim to iz grla :roll:
Nema uvijek veze sa zacepljenim nosem,na prvi pogled.I meni nije bio zacepjen.Kapi valjda malo razbiju taj sekret,pa se on lakse eliminise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back