Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
mene frka da gledam toNisu gore od filma koji smo gledali na ekskurzijama u Jasenovac. Ja bih ovaj film kao obaveznu lektiru stavila.
jos me shindlerova lista i kozara progone
ozbiljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene frka da gledam toNisu gore od filma koji smo gledali na ekskurzijama u Jasenovac. Ja bih ovaj film kao obaveznu lektiru stavila.
pa blicka svjetlo odredjenih talasnih duzina i spali ti korijen dlake
al prilicno je bizarno iskustvo
jedino sto ako radi, a moja drugrica jedna kaze da je njoj odlicno odradilo posao
onda je sjajno jer je brzo i postedi te iritacija od brijanja, epilacije regularne i slicno
pa zavisi od tipa dlakeТо те трајно обездлачи?
mene frka da gledam to
jos me shindlerova lista i kozara progone
ozbiljno
pa to, ne znam da li sam sad psihicki sposobna za toМене Магнум кримен и Булајићева трилогија о Јасеновцу. Ено их горе на полици, једно читање и вечита траума.
kao majusni zmaj <3
Navodno nije dobro za svijetle dlake za tamne je efikasno bas.То те трајно обездлачи?
pa ovaj kazu ne moze samo na onim bas blijedo plavim i sijedimNavodno nije dobro za svijetle dlake za tamne je efikasno bas.
pa ovaj kazu ne moze samo na onim bas blijedo plavim i sijedim
za ove kao kod mene tamnije plave je ok
al vidjet cemo
dvije godine imam da ga vratim
pitala sam...vise puta : )))
neki smoothskin u lilijuSad si mi p(r)obudila interesovanje, koji si uzela?
Ja se baš dugo nećkam.
da smo blize dala bih ti ovaj da probasSad si mi p(r)obudila interesovanje, koji si uzela?
Ja se baš dugo nećkam.
Lomis li se kod krupnih investicija?neki smoothskin u liliju
al mozda sam ipak trebala braun
ne znam jos sta da mislim
drugarica ima phillips neki stariji i bas je zadovoljna
neki smoothskin u liliju
al mozda sam ipak trebala braun
ne znam jos sta da mislim
drugarica ima phillips neki stariji i bas je zadovoljna
da smo blize dala bih ti ovaj da probas
nije kao s epilatorima
da je fuj
nema kontakta s krvlju ni slicno
pa preskocis mladezMa ok, kapiram da će meni raditi posao, imam svetao ten i tamne dlake, frka mi jedino od jednog mladeža i eventualno vena :-/
rekla mi zena u liliju da obavezno dodjem reci dal mi je okTaman do maja-juna da vidim koliko si zadovoljna, znači mi nečije lično iskustvo :S
tata isao sa mnom i odabrao onaj koji je najlakse renoviratLomis li se kod krupnih investicija?
Kako si se odlucila za stan?![]()
to vec ne moguPa da...
Tako sam i onu čašicu obrađivala skoro čitavo desetljeće, a neću ipl![]()
Ja gledala cene tih epilatora, bogami i to je krupna investicijaLomis li se kod krupnih investicija?
Kako si se odlucila za stan?![]()
I stanbi kupovala sto god da nije bilo tate da prelomi <3trebalo mi je 10 min da kupimo stan
a godinu dana da kupim aparat za spaljivanje dlaka
shifra vaga
pa jeJa gledala cene tih epilatora, bogami i to je krupna investicija![]()