- Poruka
- 73.799
Mislim da jeste, ali ne znam ni sama. Ne skače mu temperatura mnogo. Trenutno je tužan što do ponedeljka neće u školu.Ja kad sam budna od 6 meni je to za pohvalite se temu.
Nego, nadam se da je dječak sa bolje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da jeste, ali ne znam ni sama. Ne skače mu temperatura mnogo. Trenutno je tužan što do ponedeljka neće u školu.Ja kad sam budna od 6 meni je to za pohvalite se temu.
Nego, nadam se da je dječak sa bolje?
Ovo skijaško se ne pegla a ovo sa zimovanja jbga... mora da se pritisne. O tome ću da mislim u sub.ja perem 5.masinu od juce popodne. sutra peglanje
Jbga. Neću više.jebi.ga tako je to kad ides i na skijanje i na zimovanje![]()
Sta se desava???Treba da počnem konačno da se pakujem, i bilo bi baš fino da je za zimovanje makar i ne bilo skijanja jer ja to ni ne umem, al ćorak...možda neki drugi put bude više sreće... sad samo do Pasterove![]()
Srećno! Brzo će to da prodje.Treba da počnem konačno da se pakujem, i bilo bi baš fino da je za zimovanje makar i ne bilo skijanja jer ja to ni ne umem, al ćorak...možda neki drugi put bude više sreće... sad samo do Pasterove![]()
DaSta se desava???
Opet hemo u bolnici?
Imaš fine prstiće.
skromnih 300 kvadratajedan stan na dva ulaza, na jednom ima zicu i kaci ves pa ne koristi taj ulaz.
ja ne znam kako vama nije jasno![]()
![]()
u krugu porodiceskromnih 300 kvadrata
Tri radice mi ne bi bile dostaskromnih 300 kvadrata
eeeeTri radice mi ne bi bile dosta
Parafrazirala bih jednu personu: ne razumem ljude koji žive u 1000-2000 m2, tako se otudjuju, dovoljno je 200-300 m2u krugu porodice
500m2 je prava mera.Parafrazirala bih jednu personu: ne razumem ljude koji žive u 1000-2000 m2, tako se otudjuju, dovoljno je 200-300 m2![]()
vako je kod nas bilo prosle godineOvo je nas park.okitili ga kinezi za njihovu novu godinuPogledajte prilog 863893
Epilepsiju izaziva...Jezivo![]()