86bogomoljka
Legenda
- Poruka
 - 55.343

Иначе, мом детету су омиљено воће мушмуле. Где је баш њих нашао!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj dobro sto su skupe, nego sto su i lose jabuke, prepune pesticida....Kakve su nam cijene po marketima, rekla bih da gajimo banane i narandze. Jabuke kao da tri puta optrce oko ekvatora dok ne stignu. Tako ljeti i ostalo.
 , нар, лимун, наранџе... Као органски, тамо једва и они дођу и то изгребани. И после неког времена сконтали да им неки јарац све једе. Онда су штитили шибљем и трњем неким, али ђавола, завуче језик и све обрсти. 
То сам и ја чула од познаника који живе од њих. Језа.da, njih nenormalno mnogo prskaju.. ono, kao, sta cemo danas da radimo... mogli bi malo jabuke da oprskamo... prskaju ih i do 30 puta godisnje
znajuci kakav je nas narod neuk, uvijek cu radije izabrati najcrnji uvezeni gmo nego voce i povrce od srpskog seljakada, njih nenormalno mnogo prskaju.. ono, kao, sta cemo danas da radimo... mogli bi malo jabuke da oprskamo... prskaju ih i do 30 puta godisnje
I meni.Иначе, мом детету су омиљено воће мушмуле. Где је баш њих нашао!?
Све му је било флекаво од њих када дође јесенI meni.

E, a gde ti je pas?meni macke izjebase sve sadnice... ostre nokte i sve mi zgulile... djavolska sorta... e da, super su one.. slagao sam malo... imam cetiri divna maceta na prodaju... 1000 dinara komad... i jednu veliku... nju, znate vec, ne bih mogao da dam ispod 1200... mnogo sam dosad u nju ulozio

Idu li i buve uz macke?meni macke izjebase sve sadnice... ostre nokte i sve mi zgulile... djavolska sorta... e da, super su one.. slagao sam malo... imam cetiri divna maceta na prodaju... 1000 dinara komad... i jednu veliku... nju, znate vec, ne bih mogao da dam ispod 1200... mnogo sam dosad u nju ulozio
pa kod mene je, sad je vec veliki... uslikacu ga kad se setimE, a gde ti je pas?
Jao, pa to je pre-le-po!Odvezao ženin auto kod Ovlašćenog servisera, onog što je pajtos Belog Preletacčecića i ima Yt kanal.
nemaju buve, uzeo im sin neke ogrlice protiv buvaIdu li i buve uz macke?
VidećemoJao, pa to je pre-le-po!
Ko još pali traktor na ovu zimu? Bouže!Videćemo
Da vidiš, tri momka odmah skočila da rade.
Ma, to mi daleko, na NBG u Kapiji, al ovaj naš komša prebukiran.
Kako si ti...el otje traktor dupali?
Palo zimsko oranje, ako, ako...vi seljaci uvek imate posla.Ko još pali traktor na ovu zimu? Bouže!![]()
Pa to je njihova greška, ako ne napraviš distancu i ne objasniš da ne živiš tu da bi bio njima na usluzi onda tako prođeš.@smokva
Znam da nije u Reževićima, al piše u tekstu. Za Smokvicu i postoji žuta tabla, oznaka..
Čitao sam selektivno jer je patetično.
Niste vi zidali kuću, pa da budeš nešto emotivno vezana ili posebno sentimentalno...al realno, ako se ovo proda za 7 milki, izgubili ste silne pare.
Moji poznanici imaju kuću u Reževićima, kućerinu, kažu da su tokom leta sluge svih rođaka koji im dođu da letuju i hoće već godinama da je prodaju...